به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون سردار محمد زهرایی بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه مسئول در نظام اسلامی خادم مردم است، گفت: در همین راستا سازمان بسیج مولود انقلاب بوده و تبدیل تهدیدها به فرصتها از اهداف آن است.
وی با بیان اینکه بسیج تهدیدها را به فرصت تبدیل میکند، گفت: ورود بسیج به همه عرصهها آزاد بوده زیرا بسیج برخاسته از همه مردم و مسئله مردم، مسئله بسیج است.
وی با اشاره به نقش بسیج در دوران دفاع مقدس گفت: زمانی که مردم مسئولیت دفاع را پذیرفتند، پیروزی نصیب ما شد و در دفاع مقدس نوین نیز مردم باید بار مسئولیت دفاع را عهده دار شوند.
سردار زهرایی از جنگ ترکیبی و شناختی به عنوان دفاع مقدس نوین یاد کرد و گفت: تحریمهای اقتصادی، فقر و محرومیت از مظاهر جنگ نوین است و بسیج وظیفه دارد این تهدیدها را به فرصت تبدیل کند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به رویکرد انقلابی و جهادی دولت سیزدهم از تهیه طرح جامع محرومیت زدایی مردم پایه خبر داد و گفت: بسیج میخواهد ظرفیتهای مردمی را به کمک دولت بیاورد و در این راه نقش آفرینی میکند.
وی ادامه داد: طرح جامع محرومیت زدایی مردم پایه دارای دو پایه محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی است و برای رفع محرومیتها خود را همکار دولت در روستاها و مناطق محروم میدانیم.
سردار زهرایی با اظهار اینکه ۱۰ هزار و ۲۸۳ روستا در قالب طرح محرومیت زدایی قرار میگیرد، گفت: از همه محلات دارای بافت فرسوده و حاشیه هزار و ۸۷ محله در دستور کار قرار میگیرد.
وی ساخت مسکن محرومان را از دیگر برنامهها ذکر کرد و گفت: ساخت ۴۰ هزار مسکن محرومان در قالب تفاهمنامه سه جانبه با کمیته امداد، بنیاد مسکن و بسیج سازندگی در دستور کار قرار دارد و تاکنون ۱۰ هزار واحد در دست اقدام بوده که هزار واحد مسکن تحویل شده است.
وی طرح آبخیز تا جالیز را از دیگر طرحها برشمرد و گفت: ۱۳۰ میلیون هکتار آبخیزداری در کشور وجود دارد و طبق تفاهمنامه مقرر شد در ۱۹ میلیون هکتار از عرصهها طرحهای آبخیزداری و ۱۰ هزار هکتار قنات و استخر اجرا شود.
سردار زهرایی یکی از مشکلات روستاها را نبود جاده بین مزارع ذکر کرد و گفت: ۱۲ میلیون مترمربع جاده بین مزارع احداث میشود که تاکنون نیمی از آن اجرا میشود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی راه اندازی صندوقهای قرض الحسنه مردمی و اشتغال زا را برای تسهیل گری و اشتغال از دیگر طرحها برشمرد و گفت: یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در ۲۹ هزار صندوق قرض الحسنه عضویت دارند.
وی شمار گروههای جهادی فعال را بیش از ۴۲ هزار گروه ذکر کرد و گفت: در سامانه اطلس بیش از ۷۰ هزار گروه جهادی ثبت شده است.
نظرات