به گزارش عصر قانون، حسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات در افتتاحیه رویداد کارآفرینی نوآورانه دانش بنیان و اشتغال آفرین حوزه شیلات با اشاره به افزایش صید در کشور به ۷۰۲ هزار تن گفت: این دستاورد حاصل تحقیقاتی است که در این حوزه انجام گرفته و اگر تحقیق و پایش نبود ما قطعاً در این زمینه با مشکل مواجه میشدیم.
وی همچنین به ایجاد تنوع گونهای در حوزه ماهیان سردآبی اشاره کرد و این مهم را نیز حاصل فعالیتهای تحقیقاتی دانست.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه صنعت شیلات یک صنعت چند وجهی است، افزود: این صنعت در حوزه مدیریتی نیز چند وجهی است و شاید اگر انسجامی که در حال حاضر در وزارت جهاد کشاورزی شکل گرفته پیش از این انجام میشد، برنامههای ما نیز زودتر محقق شده و به مرحله عمل رسیده بود.
رئیس سازمان شیلات با اشاره به اینکه اگر در حوزه تولید غذا ظرفیتها را به شکل پایدار نبینیم و در این زمینه نوسان ایجاد شود عملاً کاری از پیش نبردهایم، گفت: بنابراین ثبات و پایداری در این حوزه بسیار حائز اهمیت است.
حسینی اضافه کرد: سه مساله سرمنشاء کار ما قرار گرفته که اولین مورد فرمان رهبر انقلاب در حوزه دانش بنیان و اشتغال بوده و در مرحله بعد فرمان رئیس جمهور برای تولید غذای باکیفیت، ارزان و با منشأ داخلی بوده و مورد سوم نیز برنامه تحولی وزیر جهاد کشاورزی است که ما را موظف میکند در این مسیر قدم برداریم.
وی با اشاره به لزوم افزایش بهرهوری در حوزه آبزی پروری در آبهای شیرین گفت: باید در این زمینه توسعه عمودی را در دستور کار قرار دهیم و در توسعه افقی نیز به سمت سواحل و دریاها قدم برداریم.
رئیس سازمان شیلات ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه نباید تولیدکننده ما نگران بازار محصول تولیدی خود باشد، گفت: این خیلی اتفاق ناگواری است که محصول تولیدی تولیدکنندگان ما روی دست آنها میماند و تولیدکننده دچار زیان میشود.
حسینی با اشاره به فرصت ایجاد شده در بازار روسیه و اوکراین و ظرفیت ۱.۷ میلیارد دلاری این بازار گفت: متأسفانه ترکیه صاحب این بازار شد و ما باز عقب ماندیم علی رغم اینکه چیزی از ترکیه کم نداشتیم و حتی در برخی زمینهها پیشرو نیز بودیم.
وی تاکید کرد: متأسفانه حتی در بازارهای همسایه نیز ما هنوز نتوانستهایم سهم خود را دریافت کنیم.
https://asrghanoon.ir/?p=22534
نظرات