به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون، بهزاد وحیدنیا گفت: در تهران تصمیم گرفتیم تا یک اتاق مشاوره در طول مسیر تهران تا کربلا برای آن دسته از مددجویان همراه در پیاده روی اربعین که مشکلات روانشناختی دارند، اختصاص دهیم.
وی با تاکید بر اینکه ما در این اتاقهای مشاوره به دنبال ادامه کار درمان زوجین و مددجویانی که مشکلات روانشناختی دارند، هستیم، اظهار داشت: مسئولان بهزیستی در این برنامه معنوی اعلام کردند که فرصتهایی ایجاد کنیم تا افراد داری مشکلات روانشناختی درباره مسائل و مشکلاتشان بیشتر با مشاوران صحبت کنند.
وحیدی نیا تاکید کرد: ما دو مشاور برای این کار انتخاب کردیم و در کرمانشاه با برخی از دوستان آشنا شدیم و پس از آن مددجویان عامل پیدایش مسائل شأن را مطرح کردند و درواقع از همان کرمانشاه مشاور خانواده مددجویان شروع شد. البته برای جلسات بعدی هم قرارهایی بین مددجویان و مشاوران گذاشته شد.
وی اظهار داشت: این سفر یک فرصت معنوی برای مددجویان است بنابراین از مددجویان خواستیم اگر تمایل داشتند و فرصتی برایشان ایجاد شد در اتاقهای مشاوره سازمان که در محل اسکانشان است حضور پیدا کنند.
به گفته وی، در هر مسیر، دوستان مشاور در اتاقهای مشاوره مستقر هستند و در هر ساعتی که افراد نیاز به مشاوره دارند، میتوانند وارد این اتاقها شوند.
وی با تاکید بر اینکه زوجهایی که در این سفر حضور دارند، اغلب درگیر تعارضات خانوادگی هستند که قبلاً هم از مراکز مشاوره سازمان بهزیستی استفاده کرده اند گفت: خوشبختانه با مداخله دوستان روانشناس این افراد بازگشت به زندگی مشترک داشتند از این رو ما برای تثبیت وضعیتشان جلسات مشاوره را ادامه میدهیم.
معاون مشاوره و امور روان شناختی مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به استقبال مردم از مراکز مشاوره سازمان بهزیستی گفت: امسال در هدف گذاری که داشتیم، به استانها الزام کردیم سهمیه مشاورههای مرتبط با پیش از ازدواج، آموزشهای قبل از ازدواج، آموزش خانواده و آموزشهای مرتبط با کودک و نوجوان برای مددجویان اختصاص دهند.
وی به استقبال مردم از مراکز مشاوره اشاره کرد و گفت: استقبال نسبت به سابق خیلی بیشتر شده است و باید قبول کنیم که نیازهای روانشناخنی جامعه هم افزایش پیدا کرده به خصوص در چند سال گذشته آگاهی مردم نسبت به این نیازها افزایش پیدا کرده است.
https://asrghanoon.ir/?p=21980
نظرات