افشاگری روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در مورد کشتار عامدانه امدادگران در رفح در جنوب نوار غزه به دست ارتش رژیم صهیونیستی، واکنش زیادی در میان نهادهای امدادی بینالمللی داشت و خشم آنها را برانگیخت و این در حالی است که آمریکا و کشورهای غربی به عنوان حامیان اصلی جنایات صهیونیستها در برابر این جنایات هم سکوت کردهاند.
جنایت اشغالگران در قتل دختر ۶ ساله که دنیا را تکان داد
در تاریخ ۲۹ ژانویه ۲۰۲۴ «هند رجب» کودک ۶ ساله فلسطینی به همراه تعدادی از بستگان خود در منطقه تل الهوی در شهر غزه، بعد از اینکه ارتش رژیم صهیونیستی دستور تخلیه این منطقه را صادر کرده بود با ماشین در حال خروج از آنجا بودند که تانکهای رژیم اشغالگر به سمت آنها آتش گشودند.
در حمله تانکهای ارتش رژیم صهیونیستی به این خودرو همه کسانی که کنار هند رجب بودند، به شهادت رسیدند و او به تنهایی در داخل ماشین مانده و وحشت زده بود. در آن روز هلال احمر فلسطین با هند رجب تماس گرفت و این دختر ۶ ساله فلسطینی در حالی که بسیار وحشت زده بود، پاسخ پرسنل هلال احمر را داد و گفت که یک تانک به سمت خودروی آنها شلیک میکند. در مکالمهای که ضبط شده، صدای جیغهای وحشت زده هند رجب شنیده میشود.
هند رجب از هلال احمر درخواست کمک داشت و امدادگران بعد از تماسهای متعدد برای دریافت مجوز ورود به منطقهای که خودروی خانواده این دختر بچه هدف قرار گرفته شده بود، چند ساعت بعد به آنجا رسیدند اما چیزی پیدا نکردند و دو هفته بعد پیکرهای سرنشینان این خودرو پیدا شد.
نحوه کشتار هند رجب و خانواده او، دنیا را تکان داد و بازتاب زیادی در میان رسانهها و شبکههای اجتماعی داشت.
ارتش رژیم صهیونیستی در آن زمان مدعی شد که تحقیقاتی را آغاز کرده و بررسیهای اولیه نشان میدهد که نیروهای اسرائیلی در نزدیکی صحنه جنایت حضور نداشتهاند. اما کارشناسان سازمان ملل در جولای گذشته در تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که تجزیه و تحلیل انجام شده در مورد صحنه این جنایت ثابت میکند که محل خودروی خانواده هند رجب در محدوده دید کاملا نزدیک تانک ارتش اسرائیل و نیروهای آن قرار داشته و اسرائیلیها به شکل مستقیم به سمت این خودرو تیراندازی کردهاند.
همچنین نتیجه یک تحقیق بینالمللی در دانشگاه گلد اسمیت لندن هم نشان داد که ۳۳۵ سوراخ گلوله در خودروی خانواده هند رجب وجود داشته است و شلیک این گلولهها از فاصله ۲۳ متری انجام شده و بنابراین غیر ممکن است که در چنین فاصله نزدیکی، تیرانداز نتوانسته باشد که ببیند سرنشینهای خودرو غیرنظامیان از جمله کودکان هستند.
رسوایی جدید صهیونیستها در کشتار عامدانه امدادگران
این گونه دروغ پردازیهای رژیم صهیونیستی از زمان آغاز تجاوزات وحشیانه آنها به غزه از هفت اکتبر ۲۰۲۳ یک سناریوی تکراری بوده و صهیونیستها تحت حمایت تریبونهای غربی و آمریکایی برای توجیه جنایات شنیع خود به شکل مداوم از این دروغها استفاده میکنند که هر بار هم دروغ بودن ادعاهایشان ثابت میشود.
یک نمونه جدید در این زمینه کشتار امدادگران در شهر رفح در جنوب نوار غزه است؛ جایی که نیروهای اشغالگر با خونسردی ۱۵ امدادگر و پرسنل پزشکی را هفته گذشته در حین انجام ماموریت این امدادگران هدف قرار دادند.
ماجرای کامل شهادت امدادگران در این جنایت رژیم صهیونیستی به این صورت است که در ساعت ۵:۲۰ صبح روز ۲۳ مارس یک تیم مشترک متشکل از اعضای تیمهای دفاع مدنی و هلال احمر و یکی از نهادهای امدادی بینالمللی در پاسخ به تماسهای غیرنظامیان زخمی و محاصره شده در منطقه تل السلطان در غرب رفح واقع در جنوب نوار غزه به سمت این منطقه حرکت کردند.
در آن زمان ارتش رژیم صهیونیستی حملات شدیدی را به منطقه مذکور انجام میداد. سپس این تیمها با لباسها و ژاکتهای نارنجی رنگ در دو آمبولانس و یک خودروی آتش نشانی با علائم شناسایی بینالمللی حفاظت مدنی و چراغهایی که کاملاً روشن بود، وارد شدند.
مدت کوتاهی بعد از حرکت این امدادگران به سمت منطقه تل السلطان ارتباط با آنها قطع شد و ساعاتی بعد از ورود آنها به منطقه مذکور ارتش اشغالگر آنجا را منطقه نظامی اعلام کرد.
در ۳۰ مارس یعنی ۸ روز بعد، هلال احمر فلسطین اعلام کرد که پیکر ۱۴ تن از امدادگران از جمله ۸ نفر از تیم هلال احمر، ۵ نفر از تیم دفاع مدنی و یک کارمند یکی از آژانسهای سازمان ملل را در رفح پیدا کرده است.
پیکرهای این شهدا در یک گور دسته جمعی و در حالی که برخی از آنها دستبند به دست داشتند و آثار گلوله در سر و سینههایشان دیده میشد کشف شد. پیکرهای این امدادگران حدود ۲۰۰ متر از محل خودروهای آنها فاصله داشت و خودروها نیز منهدم شده بودند.
در ۳۱ مارس ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیهای حمله به آمبولانسها را تکذیب و اعلام کرد که این خودروها بدون روشن کردن چراغ و بدون داشتن هیچگونه علائم شناسایی به طرز مشکوکی به نیروهای اسرائیلی نزدیک شده بودند و همین مسئله باعث شد نیروهای ارتش اسرائیل به آنها حمله کنند.
اما در گزارشی که دیروز روزنامه نیویورک تایمز منتشر کرد، مشخص شد طبق یک کلیپ ویدیوی ی که یکی از کارکنان سازمان ملل از تلفن همراه یکی از این امدادگران پیدا کرده بود، همه ادعاهای اسرائیل در این زمینه رد میشود. این فیلم نشان میدهد که علائم شناسایی آمبولانسها و خودروهای آتش نشانی به وضوح مشخص بوده و چراغهای سیگنال اضطراری هم زمانی که نیروهای اسرائیلی به سمت آنها شلیک کردند، روشن بوده است.
ابعاد جنایت صهیونیستها در قتل عام تیمهای امداد و نجات
سازمان هلال احمر فلسطین جمعه گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در مقر سازمان ملل اعلام کرد که این فیلم را به شورای امنیت ارائه داده است. این ویدیو که توسط تلفن همراه یکی از امدادگران گرفته شده، کاروانی از آمبولانسها و یک ماشین آتشنشانی را با چراغهای چشمک زن نشان میدهد که هنگام صبح در جادهای در شمال رفح به سمت جنوب این منطقه حرکت میکنند. این کاروان با آمبولانسی روبرو میشود که قبلاً برای کمک به مجروحان اعزام شده اما مورد حمله قرار گرفته و از جاده منحرف شده بود.
در این ویدیو امدادگرانی که یونیفرم به تن دارند در حال خروج از خودروی آتش نشانی و آمبولانس با آرم هلال احمر هستند و قبل از شنیده شدن صدای تیراندازی، یکی از این امدادگران به زبان عربی میگوید که نیروهای اسرائیلی اینجا هستند. همچنین صدای شهادتین گفتن یکی از امدادگران هم شنیده میشود که میگوید میداند که خواهد مرد و از خداوند طلب بخشش میکند.
صدای این امدادگر در فیلمی که ضبط شده وجود دارد؛ جایی که او میگوید «مادر مرا ببخش، این راهی است که برای کمک به مردم انتخاب کردم، خدا بزرگ است، خدا بزرگ است». بعد از آن هم سر و صدای زیادی از جمله فریاد امدادگران و صدای تیراندازی شنیده میشود.
همچنین تصاویر ماهوارهای نشان میدهد که خودروهای امدادگران نیز دفن شده و در کنار آنها سه بولدوزر نظامی ارتش اسرائیل و یک بیل مکانیکی هم وجود دارد و این بلدوزرها در کنار گور جمعی که امدادگران را در آن دفن کرده بودند موانع خاکی ایجاد کردهاند.
بکر الترکمانی، هماهنگ کننده تحقیقات در کمیسیون مستقل حقوق بشر که یک نهاد ملی رسمی برای حمایت از حقوق فلسطینیان است، در این زمینه گفت که فیلم کشتار عامدانه امدادگران بخشی از دروغ پردازیهای رژیم صهیونیستی برای توجیه جنایات آن بوده و نشان میدهد که این رژیم چگونه به زیرساختهای غیرنظامی و افرادی که قصد کمک به غیرنظامیان بیپناه را دارند حمله میکند.
وی افزود: این فیلم به شدت ادعاهای صهیونیستها را زیر سوال برده و روایت فلسطینیها را در برابر رسانههای بینالمللی، مجامع جهانی و نهادهای حقوق بشری و قضایی تقویت میکند. اکنون این امکان برای فلسطینیها فراهم شده تا پرونده مستند حاوی فیلمها، عکسها، گزارشهای پزشکی و اظهارات شاهدان عینی را درباره ابعاد جنایات جنگی اسرائیل علیه غیرنظامیان به دادگاه کیفری بینالمللی ارائه دهند.
https://asrghanoon.ir/?p=127219
نظرات