به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون، نشست خبری رضا صیادی، با موضوع تشریح فعالیتهای سازمان زیباسازی شهر تهران در آستانه فرارسیدن ماه محرم برگزار شد.
وی در ابتدای این نشست با قدردانی از مساعدت و همراهیهای اصحاب رسانه گفت: امسال پس از چند سالی که شرایط کشور به دلیل کرونا بحرانیتر بود فضا نسبت به سالهای قبل بهتر شده است؛ البته حتماً باید دستورالعملهای بهداشتی را جدی گرفت.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: اولین موضوع، شعار سال محرم است. هر سال با محوریت سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان متولی این حوزه عملیاتی تحت عنوان شعار سال طراحی میشود که این اقدام توسط سازمان تبلیغات اسلامی انجام شد و شعار امسال «نجات اهل عالم با حسین است» اعلام میشود.
وی تصریح کرد: واژه نجات در این روزگار مؤثر است و امیدبخشی آن میتواند روحیه جامعه را افزایش دهد.
صیادی با بیان اینکه در فعالیتهای فرهنگی جلب مشارکت مردمی بسیار اهمیت دارد، گفت: اینکه در یک رویداد فرهنگی مردم را جدی پای کار آوریم سخت است اما در خصوص محرم مردم جلوتر از مسئولان و نهادهای حاکمیتی ورود پیدا میکنند.
وی در ادامه عنوان کرد: همه سیاستهای اصلی سازمان در محرم امسال اینگونه پیش میرود که همه چیز مردمی باشد.
صیادی با اشاره به پروژه «سیاهپوشان شهر» اظهار کرد: نقاطی در شهر است که فرامحلی محسوب میشود و تمرکز ما به سمت این معابر رفت. حدود ۲۳ هزار پرچم یک در چهار در سطح تهران نصب شد که سعی کردیم در بسیاری از محورهای اصلی نصب کنیم.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران اذعان کرد: حدود ۱۰۰ هزار پرچم محلی را بین مردم توزیع کردیم و به بیش از هزار و ۵۰۰ مسجد در شهر تهران بستههای حمایتی فضاسازی محیطی داده ایم.
وی با بیان اینکه مساجد به دلیل دایره اهمیت به بهترین شکل از این اقلام تبلیغاتی استفاده میکنند، گفت: بیش از ۱۵۰ نماپرچم بر ساختمانهای بلندمرتبه تدارک دیده شده که از فردا نصب آن آغاز خواهد شد.
صیادی در ادامه از اهتزاز ۱۰۰ ابرپرچم در سطح شهر در ماه محرم گفت: این پرچمها مدتی قبل توسط همکاران به عتبات عالیات برده شد و طواف دادند و متبرک شده است.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اشاره به برگزاری رویداد بزرگ هنری نشان عاشقی گفت: المانهای حجمی در موضوع فضاسازی محیطی نقش دارند. امسال برای اولین بار تصمیم گرفتیم یک سوگواره هنری برگزار کنیم و ۵۰۰ تیغه علامت که نشان عاشقی است طراحی شده است.
وی ادامه داد: بیش از ۲۰۰ کتل توسط همکاران طراحی شده که جانمایی خواهد شد و در گوشه و کنار شهر نصب خواهد شد.
صیادی با بیان اینکه دیوارنگاره بزرگی به طول ۴۰۰ متر در بزرگراه ستاری رونمایی خواهد شد، گفت: عملیات پرچم را از دهه فجر شروع کردیم و در همه جای دنیا به عنوان یک پروژه فرهنگی و ملی شاخص مطرح است.
صیادی در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت پلههای برقی سطح شهر تهران گفت: در این خصوص از اول فروردین ماه امسال متولی پله برقیهای شهر تهران شدیم و اعلام کردیم تا پایان تیرماه فاز روشن سازی اضطراری پلههای برقی را انجام دادیم که اکنون حدود ۸۷ درصد انجام شده است.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران عنوان کرد: پلههای برقی به محض خاموش شدن صدای بالای اعتراضی را بههمراه دارد و از طرفی مدل تعمیر پلههای برقی در طول این سالها اصولی نبوده است.
وی با بیان اینکه در این شرایط حدود ۱۰ درصد خاموشی شناور در شهر تهران داریم که طبیعی است، اذعان کرد: در حال حاضر تجهیزات مورد نیاز خریداری شده و در حال سرویس کاری است اما نیاز به زمان تخصصی است.
صیادی با بیان اینکه همه یونیت هایی که روشن شده با نگاه به بحث ایمنی روشن شده است، گفت: شکایتهای مردمی در موضوع پلههای مکانیزه نسبت به مدت مشابه در سالهای قبل یک پنجم شده است.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران در پاسخ به سوالی در خصوص شفافیت قراردادهای تبلیغاتی گفت: در شهرداری قرارداد بدون شفافیت پیش نمیرود و ملاحظاتی که ممکن است در اعلام داشته باشیم ملاحظات اقتصادی به معنای تنظیم بازار است.
وی عنوان کرد: موضوعات تبلیغات تجاری در تهران نیاز به تنظیم گری دارد و اعلام دقیق برخی اعداد سبب میشود مسائل مالی سازمان را دچار خدشه کند.
صیادی با بیان اینکه درآمد سال گذشته سازمان زیباسازی حدود هزار میلیارد و تقریباً دو برابر پیش بینی بود، گفت: تبلیغات محیطی در دنیا تبلیغات رو به رشدی محسوب میشود.
مهدی قربانی معاون امور مناطق سازمان زیباسازی شهر تهران نیز در همین رابطه گفت: در خصوص پلههای برقی ۴۷ درصد خاموشی قطعی داشتیم و در واقع مجموعاً ۱۰ درصد بهطور ایمن روشن بودند.
وی خاطرنشان کرد: امروز ۸۶ درصد این پلها روشن است و در حال حاضر ۱۴ درصد خرابی داریم که با نامه نگاریهای انجام شده، ۸ درصد معادل ۳۸ یونیت جمع آوری خواهد شد.
قربانی با بیان اینکه در دستور کار داریم که سقفهای پلی کربنات پلها را تعویض و یا تعمیر کنیم، اظهار کرد: سرقت را بهصورت جدی داریم و تمامی پلها نگهبان دارند.
صیادی در ادامه و در خصوص هزینهکرد و اقدامات انجام شده در خصوص محرم امسال گفت: اعتبار سالیانه برای بخشی از موضوعات دیده خواهد شد و بهطور مجزا بودجه دیده خواهد شد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران در ادامه با بیان اینکه مبادی ورودی تهران در هویت بخشی به شهر نقش بهسزایی دارد، گفت: امروز هر کس وارد تهران میشود در بیهویتترین بخشهای شهر ورود پیدا میکند.
وی با بیان اینکه حدود ۴۰ طراح شهری و معمار شناخته شده طرحهای خود را ارائه دادند و در فاز اول ورودی فرودگاه مهرآباد را اجرا خواهیم کرد، گفت: اجرای این پروژه میتواند یک شناسنامه هویتی برای شهر ایجاد کند.
صیادی در ادامه گفت: فاز اول، تبدیل اکرانهای فرهنگی سازمان زیباسازی به پویشهای ملی است و مفهوم اکران را در سازمان زیباسازی به مفهوم پویش تغییر دادیم.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران عنوان کرد: بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار شهروند مخاطب پویشهای ما بودند و واکنش نشان دادند.
وی با تاکید بر این گزاره که تعاملی کردن سازمان زیباسازی با شهروندان میتواند یک دستاورد قلمداد شود، گفت: احیا سنتهای تهران یکی از اقدامات با محوریت پرچم و کتیبه سنتی مردم تهران بوده است.
صیادی در ادامه با بیان اینکه سیاست مدیریت شهری بر ساخت پله برقی نیست، گفت: اگر طبق شرایط خاصی مصوب شود که نیاز به احداث پله برقی است، سازمان این کار را انجام خواهد داد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران با اشاره اقدامات این سازمان برای معرفی معتمدین محلات تهران گفت: اخیراً تصویر دو نفر از معتمدین یک محله در منطقه ۱۱ بر دیوار کشیده شد و با استقبال شهروندان مواجه شد.
وی با بیان اینکه قهرمانان و چهرههای هر محله با ابزارهای سازمان زیباسازی در همان محله تکریم خواهند شد، اظهار کرد: در زمینه مشارکت دادن مردم در زیباسازی محلات جشنوارهای را به نام محله زیبا برگزار خواهیم کرد که در قالب این جشنواره اهالی هر محل با تصویرگری سازمان زیباسازی برای خود پروژههای کوچک تعریف خواهند کرد.
https://asrghanoon.ir/?p=14793
نظرات