معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ظرفیت دانشگاهی رشتههای هنر در کشور حدود ۲۰ هزار صندلی است، گفت: ظرفیت این دانشگاهها برای پاسخگویی به متقاضیان باید افزایش یابد.
به گزارش عصر قانون هاشم داداش پور عصر چهارشنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه هنر اصفهان اظهار داشت: ظرفیت دانشگاهی رشتههای هنر حدود ۲۰ هزار صندلی است به این معنا که به اندازه نیاز نتوانسته ایم پاسخگوی متقاضیان باشیم در حالی که هنر بین جامعه قدرت یافته و به عصر خلاقیت ورود پیدا کرده است، از این رو نیاز است که ظرفیت دانشگاههای هنر افزایش یابد.
وی ادامه داد: حوزه هنر نسبت به گذشته در جامعه جای خود را خود را باز کرده که یکی از بسترهای مهم رشد آن در دانشگاههای هنر تعریف شده است.
معاون وزیر علوم و ورئیس سازمان امور دانشجویی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۰ داوطلبان رشته هنر ۵۳ هزار نفر از یک میلیون و ۲۸۰ نفر بودند در حالی که در یک دهه اخیر شمار داوطلبان هنر سه برابر شده است و این امر بیانگر یک اتفاق جدید در لایه اجتماعی جامعه است که دانشگاه هنر باید پاسخگو باشد.
داداش پور با بیان اینکه دانشگاه بزرگترین دارایی یک شهر است، خاطرنشان کرد: استاندار هر استان نقش مهمی در توسعه دانشگاهها دارد زیرا در جایگاه دولت است و ما از استاندار اصفهان انتظار حمایت داریم.
دانشگاه هنر نیازمند برندسازی در صنعت و اقتصاد است
در ادامه رضا خواجه احمد عطاری سرپرست دانشگاه هنر اصفهان نیز اظهار داشت: دانشگاه هنر نیازمند به برند سازی در صنعت و اقتصاد است.
وی با بیان اینکه دانشگاه، هنر و اصفهان سه واژه مهم در تعالی پیشرفت کشور هستند، تصریح کرد: دانشگاه هنر با ظرفیتهای اصفهان به عنوان مهد هنر، میتواند مهد فرهنگ ایران باشد.
سرپرست دانشگاه هنر اصفهان با بیان اینکه قصد راه اندازی انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه هنر را داریم تا به این واسطه هنر و هنرمند را به جامعه بشناسانیم، افزود: شاخص فضای آموزشی در ۲۴ ساختمان هنر اصفهان ۱.۴ درصد است که این فضای آموزشی بسیار کم و نیاز به توسعه دانشگاه تخصصی، هنر پیشرو و کارآفرین مطابق با معیار نیاز جامعه اسلامی دارد.
به گزارش مهر، رضا خواجه احمد عطاری در این آئین به عنوان سرپرست دانشگاه هنر اصفهان معرفی و از رضا نصر اصفهانی رئیس پیشین این دانشگاه قدردانی شد.
نظرات