به گزارش گروه ورزشی عصر قانون، با افزایش بی رویه و سرسام آور قرارداد بازیکنان فوتبال که به ناحق چنین رقمهای سنگینی را برای ۹ ماه بازی دریافت میکنند، نهادها و سازمانهای مختلف به این موضوع ورود کرده اند اما بعید است مثل همه ورودهایی که در سالهای گذشته داشته اند، امسال هم کمکی به حل این معضل کنند.
در حالی که برخی دلالان رقم قرارداد بازیکنان را به بالای ۲۰ میلیارد تومان برای ۹ ماه بازی برده اند، هیچ نهاد و ارگانی به برخورد با باشگاهها و عاملان این افزایش ناعادلانه ورود نکرد.
با این حال لقمان کیاپاشا بازرس کل امور ورزش سازمان بازرسی با اشاره به این که گزارشهای زیادی در مورد دلالی در فوتبال به این سازمان رسیده است، از ورود به مبارزه با فساد و دلالی در این رشته پرطرفدار خبر داد.
وی در این مورد گفت: گزارشهای رسیده به ما نشده میدهد که چند دسته دلال در فوتبال فعالیت میکنند. برخی مجوز دارند و برخی هم بدون مجوز فعالیت میکنند. ما با هر دوی اینها مشکل داریم. باید بررسی شود آنهایی که مجوز دارند شرایط فعالیت در این حوزه را دارند یا نه. آنهایی هم که مجوز ندارند بحث شان جداست.
این مقام مسئول که با شبکه خبر تلویزیون گفت و گو میکرد با بیان این که درآمدهای این دلالها عجیب و غریب است گفت: از آنجایی که اکثر باشگاههای حاضر در فوتبال ایران یا دولتی هستند و یا از بودجه عمومی استفاده میکنند، سازمان بازرسی به این قراردادها ورود کرده است و در حال بررسی شرایط هستیم.
وی ادامه داد: در این میان باید دید فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به وظایف خود عمل میکنند یا نه. در این راستا با فدراسیون فوتبال جلساتی را برگزار کرده ایم که مورد استقبال فدراسیون هم قرار گرفته و مسئولان پای کار آمده اند تا بتوانیم با کمک یکدیگر در این راستا قدم برداریم.
کیاپاشا افزود: در حال تدوین برنامه و دستورالعملی با فدراسیون فوتبال هستیم که بتوانیم این موضوع را سروسامان ددهیم و به کسانی اجازه فعالیت دهیم که مجوز دارند.
وی از یک روش نخ نما شده در فوتبال برای دلالی خبر داد و گفت: در گزارشها داریم که یک دلال برای این که بازیکن مطرح و تاثیرگذاری را به تیمی بدهد شرط میگذارد که باید یک بازیکن معمولی را هم در کنار او باشگاه جذب کند!
https://asrghanoon.ir/?p=76933
نظرات