به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون، مهدی چمران در صحن امروز شورای شهر با اشاره به گرامیداشت سوم خرداد و فتح خرمشهر اظهار داشت: بدون شک آزادسازی خرمشهر و باز پس گیری بخش عمده این شهر از دست نیروهای مهاجم یکی از مهمترین حوادثی است که در دوران دفاع مقدس و تاریخ کشور ما به وقوع پیوسته است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: فتح خرمشهر تاثیری ویژه در مردم داشت. این شور و شعف مردم در آزادسازی خرمشهر پس از فرار شاه از ایران بی سابقه بود.
وی با بیان اینکه روز سوم خرداد ماه رزمندگان ما وارد خرمشهر شدند و به این پیروزی بزرگ دست یافتیم، خاطرنشان کرد: شهید صیاد شیرازی در آن زمان اعلام کردند که ما ۲۰ هزار نفر اسیر در خرمشهر گرفتیم.
چمران تأکید کرد: با کوچکترین مشکلی که پیش می آید به این سابقه بلند پیروزی های بزرگ لطمه نزنیم و تحت تاثیر تبلیغات سوء قرار نگیریم که از هر جای دنیا به ما حمله می کنند تا به این خودباوری و پیشرفت آسیب بزنند. امیدواریم دولت موفق به پیاده کردن برنامه های خود شود و ما نیز قدر این پیروزی های بزرگ را بدانیم.
وی با اشاره به نامگذاری شهر دزفول یادآور شد: ۶۰۰ موشک به این شهر اصابت کرد و مردم دزفول علیرغم تمام فشارها مقاومت کردند که این مقاومت را به آنها تبریک می گوییم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهادت امام جعفر صادق(ع) همزمان با حمله رژیم شاهنشاهی به حوزه علمیه قم است، تصریح کرد: رژیم شاهنشاهی جنایات وحشتناکی را رقم زد و هزاران نفر از طلاب به خاک و خون کشیده شدند.
چمران ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت شهید صیاد خدایی گفت: دشمنان ما به ویژه رژیم صهیونیستی نشستهاند که سربازان شجاع وطن که نمونه خلوص، فداکاری، ساده زیستی و شهادت طلبی بودند را این گونه به شهادت برسانند. امیدواریم انتقام خون این شهید گرفته شود گرچه این شهدا باز نمی گردند و از دست ما می روند. زندگی ساده این رزمنده نشان می دهد که این سربازان برای جهاد در راه خدا رفتند.
وی با بیان اینکه سرود سلام فرمانده برای برخی از افراد زجرآور و برای ملت ما شادی آفرین است، تصریح کرد: هرچه تلاش کنند سربازان را نمی توانند حذف کنند و اگر حذف نیز انجام شود دهه نودی ها میآیند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان با بیان اینکه محاسبه و اجرا و نگهداری غلط صورت گرفته است، یادآور شد: علاوه بر دقت در اجرا، برای تعمیر و نگهداری رشته های خاصی در تمام دنیا ایجاد شده تا ساختمان درست نگهداری شود. هنوز دلایل فنی را اعلام نکردند. این تجربه دیگری برای ما بود. مردم در مواردی ناراحت می شوند و می پرسند که چرا اجازه داده نمی شود یک طبقه اضافه بسازند و این کار درستی نیست.
وی افزود: در تهران این موضوع را شاهد بودیم و ساختمانی که باید شش طبقه ساخته میشد هشت طبقه شد و فرو ریخت و مرگ کارگران را در این ساختمان به دنبال داشت.
چمران همچنین خاطرنشان کرد: امیدواریم قوه قضاییه در خصوص این ساختمان های پرخطر که تعداد آن در تهران کم نیست، ورود کند و تصمیمی گرفته شود تا مردم را از این خطرات برهانند.
وی افزود: امیدواریم مصدومان بهبود پیدا کنند و این درس عبرتی برای شهرداری ها باشد که قوانین شهرسازی و محاسبات فنی را به خوبی اجرا کرده و به خوبی نگهداری شود تا از این خطرات نداشته باشیم.
https://asrghanoon.ir/?p=5304
نظرات