بهگزارش گروه اقتصادی عصر قانون سید محمد موسوی پیش از ظهر شنبه در آئین رونمایی و تحویل نخستین راکتورهای بومی فوق سنگین تولید متانول اظهار کرد: پیش بینی ما در سال ۸۰ این بود برای فازهای پارس جنوبی جوشکار فیلیپینی وارد کنیم این در حالی است که در فاز ۱۴ پارس جنوبی به عنوان ایرانیترین فاز پارس جنوبی بالغ بر ۷۰ درصد تجهیزات توسط کارگران و متخصصان ایرانی به سر انجام رسید و بالغ بر ۷۰۰ میلیون دلار در فاز ۱۴ پارس جنوبی با ماشین سازی قرارداد بسته و زودتر از موعد مقرر تحویل داده شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در زمان ملی شدن صنعت نفت، سایر کشورها از جمله کارشناسان انگلیسی فکر میکردند ما بدون آنها نمیتوانیم تجهیزات و شیرآلات نفت و گاز مورد نیاز کشور را تأمین کنیم اما به برکت جوانان متخصص اکنون به پیشرفتهایی قابل توجهای در این زمینه دست یافتیم.
موسوی گفت: در حال حاضر از سه میلیارد دلار تجهیزات پزشکی که در کشور مصرف میشود یک و نیم میلیارد دلار آن نیز توسط ۱۵۰۰ مورد از شرکتهای خوب ایرانی تولید میشود.
وی ادامه داد: پیش از دولت سیزدهم ۶۵ هزار نفر در صف تراکتور بودند اما امروز تولید تراکتور از ۲۳ هزار به ۳۵ هزار رسیده است و امسال نیز ۳۰ میلیون دلار صادرات تراکتور شاهد هستیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه اتفاقات بزرگی در شرکت هپکو رقم خورده است و مسائل کارگری نیز به خوبی حل شده است، افزود: با وجود اینکه توان دست زدن به شیر آلات وجود نداشته اما این مهم محقق شده است و به بلوغ بزرگی در شرکت ماشین سازی ارک رسیدیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: انتظار است شرکتهای داخلی و خارجی از ظرفیت این صنعت بهره گیری کنند.
موسوی گفت: حضور در بازارهای صادراتی رویکرد دولت سیزدهم است و عضویت در بریکس و امضا با اوراسیا انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر هیچ صنعتی مانند ماشین سازی و آذر آب وجود ندارد و خود این زمینهای برای صادرات محصولات است.
نظرات