به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون محمد علی زلفی گل گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفهای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت میکند و استخدام عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.
وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام میدهد را دانشگاه فنی و حرفهای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام میدهد را دانشگاههای پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.
وزیر علوم افزود: دانشگاهها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفهای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفهای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.
وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیأت علمی در دانشگاه فنی و حرفهای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیأت علمی با مدرک دکتری استخدام میشود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاههای دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.
وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفهای استخدام میشود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفهای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحثهای دیگر اثر گذار باشیم.
نظرات