«محسن اسلامی» درگفتوگو با شبکه خبر افزود: تعداد شعبههای اخذ رأی هم مانند مرحله اول انتخابات است شاید تعداد بسیار محدودی افزایش شعبه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: هیأتهای اجرایی شهرستانها بعضاً پیشنهاد افزایش شعبه دارند و فرماندار هم بررسی و تأیید میکند.
اسلامی در خصوص مدارک هویتی افراد برای رأی دادن هم گفت: براساس قانون ماده ۱۹ انتخابات، مردم باید دو مدرک هویتی «شناسنامه» و «کارت ملی» در روز برگزاری انتخابات همراه خود داشته باشند.
وی در خصوص شناسنامههای قدیمی افزود: کسانی که هنوز دارای شناسنامه قدیمی هستند، حتماً کدملی خود را به یاد داشته باشند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه در پای صندوقهای رأی نمایندگان نامزدها حضور دارند، خاطر نشان کرد: طبق قانون، هر نامزد یک نماینده میتواند در شعبه داشته باشد و در این دوره، نامزدها هم درشعبه نماینده دارند هم در ستاد انتخابات کشور.
وی افزود: در ستاد انتخابات کشور، سه نفر از نمایندگان نامزدها حضور دارند و فرایند کار را مشاهده میکنند.
اسلامی درباره شمارش آرا هم گفت: به محض اینکه پایان انتخابات از ناحیه ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام شد، همکاران ما با ناظران، نماینده فرماندار و متصدیان شعبه آرا را میشمارند و بعد از صورتجلسه و ثبت دادهها در سامانه، آرا از طریق سامانه به ستاد انتخابات کشور ارسال و بعد از تجمیع به تدریج اعلام میشود.
وی تاکید کرد: اگر همکاران ما به موقع شمارش و تجمیع آرا را انجام دهند، سعی میکنیم در ساعات ابتدایی همان روز شنبه نتیجه نهایی را اعلام کنیم.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پایان با بیان اینکه تاریخ ۱۴ تیر ۱۳۸۵ مبنای تولد واجدان شرایط رأی است و متولدین قبل از این تاریخ فقط میتوانند رأی دهند، گفت: کسی که در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکرده است هیچ مانعی برای شرکت در مرحله دوم ندارد و اگر کسی در مرحله اول در شهرستان دیگر یا خارج از کشور رأی داده است، در مرحله دوم میتواند در هر شهر و مکانی در انتخابات شرکت کند و محدودیتی در این خصوص نداریم.
https://asrghanoon.ir/?p=114552
نظرات