به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون، مسعود ستایشی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت:اقدامات فناورانه باید در قالب سند تحول و تعالی قوهی قضاییه صورت بگیرد برنامهریزی، راهبردها، ماموریتها و چالشها دقیقا در این سند اهداف احضار شده و بر اساس آن و با نظارتی که هست و به صورت برنامههای عملیاتی که از واحدها ارائه میشود ما کار را دنبال میکنیم.
وی ادامه داد: پنجاه درصد سند تحول جهت اجرا نیازمند فناوری اطلاعات است. پنجاه درصد نیاز به حضور مقتدرانه عالمانه و با توجه ویژهی خدمتگزاران در این مجموعه را دارد که بتوانند بسترهای لازم را فراهم بیاورند که ما بر اساس آنها بتوانیم کار را انجام بدهیم.
وی افزود:مرکز آمار و فناوری اطلاعات با برنامه ریزی دقیق و با جدیت تمام در پی اجرای سند تحول قضایی است. در سند تحول قضایی فناوری اطلاعات نه فقط یک ابزار است بلکه به عنوان یک پیشران دیده شده است.
سخنگوی قوه قضائیه گفت:تمام این مسائل برای این است که به یک دادرسی عادلانه، انصاف، عدالت و رضایتمندی آحاد جامعه برسیم.
وی ادامه داد:راه کارهای کوتاه مدت مرکز خواهند فرمود که چه شرایطی دارد آنچه که به ما گزارش دادند به طور کامل این راهکارها اجرا شده است.
وی افزود:تا هفتهی قوهی قضاییه سال آینده اقدامات تحولی این مرکز را خواهیم دید و خبرهای بسیار خوبی را برای ما در ارتباط با حوزهی هوشمندسازی، الکترونیکی کردن امور، من جمله انتخاب هوشمند کارشناسان رسمی، امکان ثبت نام در سنا.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: دادگاهی که ابلاغش به درستی صورت نگرفته باشد تشکیلش وجاهت قانونی ندارد. این اس که ابلاغ را اصل و قاعده حقوقدانان میدانند و نحوه ابلاغ را تشریفات. ولی اصل و قاعده باید صورت بپذیرد.
وی افزود:دستیار هوشمند قاضی، انتشار آرای قضایی، پنجرهی واحد قوهی قضاییه، بانک مجرمان متواری، برای این است که کسی از چنگال قانون خارج نشود. باید بدانیم کسی که الان در این مجموعه حضور دارد چه کسی است.
https://asrghanoon.ir/?p=50101
نظرات