به گزارش گروه فرهنگی عصر قانون، مجید پوراحمدی شامگاه سهشنبه در آیین تجلیل از پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر استان زنجان افزود: مجموعه فعالیت های گسترده ای در صندوق اعتباری هنر در حال انجام است که اساس آن بر محور تحقق عدالت فرهنگی و توجه به معیشت فعالان فرهنگ و هنر بوده است.
وی اظهار کرد: توانمندسازی و تقویت اقتصاد هنر و تقویت رویدادهای محلی در اقصی نقاط کشور از رویکردهای مهم صندوق اعتباری هنر است.
مشاور وزیر و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر به شروع پروژه شهرک هنر در شهر پرند اشاره کرد و گفت: هشت هزار نفر در این طرح ثبت نام کردند که حدود پنج هزار نفر حایز شرایط شدند، از استان زنجان نیز ۵۷ نفر در این طرح ثبت نام کردند و با پیگیری هایی که انجام شده قرار است زمین مناسبی در استان برای این منطور اختصاص یابد.
وی افزود: درخصوص خدمات بیمه ای، درمانی و بیمه تکمیلی نیز خدمات متعددی به جامعه هدف صندوق اعتباری هنر در کشور ارائه می شود.
پوراحمدی با بیان اینکه صندوق اعتباری هنر بزرگ ترین مرجع حمایت از هنرمندان در کشور است، گفت: بیش از سه هزار نفر از افراد تحت پوشش صندوق در زمان حاضر مستمری از آن دریافت می کنند.
وی اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بدون بهره به هنرمندان در کشور پرداخت شد.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ظرفیتهای هنری زنجان آن طور که باید خود را نشان نداده است گفت: اگر زیرساخت و زمینه را فراهم کنیم هنرمندان بزرگی که در مناطق مختلف هستند، می توانند جهانی و اثرگذار باشند.
وی افزود: مردم زنجان معروف به علاقه مندان به فرهنگ و هنر هستند و هنرمندان و آثار زیادی را در حوزه هنر از این دیار شاهد هستیم.
پوراحمدی گفت: از بارزترین ویژگی های مردم زنجان اتحاد است که جلوه آن را در اجتماع عظیم هشتم محرم شاهد هستیم و این حرکت یک الگو است.
وی به هشتم مرداد که به نام روز زنجان ثبت شده، اشاره کرد و گفت: با تکیه بر داشته های قابل توجه زنجان، یک روز نیز می تواند به نام روز فرهنگ و هنر زنجان ثبت شود.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: طرح میلاد مفاخر و تجلیل از پیشکسوتان به صورت متمرکز در تهران برگزار می شد ولی در استان ها چنین برنامه ای نداشتیم، از همین رو تلاش کردیم تجلیل از هنرمندان در استان ها را نیز برای تکریم پیشکسوتان و انگیزه بخشی به جوانان برگزار کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان هم در این آیین گفت: تسهیلات صندوق هنر میتواند راهگشای تولید آثار هنری فاخر از جمله فیلمهای سینمایی در این استان باشد.
امرالله حسنی افزود: باعث و بانی این آیین ارزشمند، صندوق اعتباری هنر است که مدیرعامل آن با نگاه به استان ها و شهرستان ها در اقصی نقاط کشور برای تجلیل از اصحاب فرهنگ و هنر حاضر می شود.
وی اظهار داشت: برگزاری چنین برنامه هایی زمینه ساز این است که از میراث معنوی بزرگان حوزه فرهنگ و هنر بهره بیشتری بگیریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه این استان در طول تاریخ زادگاه چهرههای برجسته در حوزه علم، فرهنگ، هنر و ادب بوده است، گفت: شناساندن این چهره ها وظیفه و رسالت مهمی بر دوش همه ما است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به چالش های حوزه فرهنگ و هنر در این استان اشاره کرد و گفت: مشکلی که در حوزه دریافت درجه هنری در استان داریم، این است که زنجان با این همه هنرمند تنها یک فرد با نشان درجه یک هنری دارد.
حسنی افزود: علت اصرار به دریافت درجه هنری، برای ارتقای سطح علمی هنرجویان و هنرمندان است چرا که تامین هیات علمی مراکز علمی و آموزشی از بین دارندگان نشان های درجه یک هنری است.
وی همچنین به فعالیت های صندوق اعتباری هنر اشاره و بیان کرد: صندوق اعتباری هنر در ۲ سال اخیر فعالیت های قابل توجهی داشته و گشایش های زیادی برای بهره مندی هنرمندان از تسهیلات آن ایجاد شده است.
در این آیین از ۲۰ پیشکسوت عرصه فرهنگ و هنر استان زنجان تجلیل شد.
https://asrghanoon.ir/?p=88750
نظرات