تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : خبر برتر, سیاست
شماره : 100441
تاریخ : 18 دی, 1402 :: 17:51
رییسی در دیدار رییس مجلس ملی تاجیکستان؛ داعش به دنبال کشتار زنان و کودکان است داعش به دنبال کشتار زنان و کودکان است رییس‌جمهور روند گسترش روابط تهران-دوشنبه در دو سال اخیر را مطلوب توصیف کردو بر تقویت و ارتقای روابط فرهنگی دو کشور نیز تاکید کرد.

به گزارش گروه سیاسی عصر قانون، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور امروز در دیدار «رستم امامعلی» رئیس مجلس ملی تاجیکستان، روند گسترش روابط تهران-دوشنبه در ۲ سال اخیر را مطلوب توصیف کرد و با بیان اینکه توسعه همکاری‌های پارلمانی مهم و پشتوانه همکاری‌های سیاسی و اقتصادی است، بر تقویت و ارتقای روابط فرهنگی دو کشور نیز تاکید کرد.

رئیس‌جمهور همچنین مبارزه با «تروریسم، جرایم سازمان یافته و مواد مخدر» را از الزامات همکاری‌های ایران و تاجیکستان عنوان کرد و با اشاره به مسائل مشترک دو کشور به عنوان همسایگان افغانستان، بر ضرورت مقابله فعال همه کشورهای منطقه با جریان‌های تروریستی از جمله داعش تاکید کرد و اظهار داشت: این گروه تکفیری دست‌پرورده آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند صهیونیست‌ها در غزه، به دنبال کشتار زنان و کودکان بیگناه است.

رئیس مجلس ملی تاجیکستان نیز در این دیدار با اشاره به افزایش مداوم حجم تجارت ایران و تاجیکستان در ۲ سال اخیر، ناامنی در منطقه را نگرانی مشترک دو کشور و عاملی مخاطره‌آمیز برای همکاری‌های تجاری عنوان کرد.

رستم امامعلی همچنین با اعلام حمایت کشورش از تشکیل دولت مستقل فلسطینی، جنایت صهیونیست‌ها در به شهادت رساندن بیش از ۲۲ هزار غیرنظامی فلسطینی در غزه را محکوم کرد.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.