هشدار تند کرملین به توقیفکنندگان غربی داراییهای روسیه
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) و سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور امروز به توقیفکنندگان غربی داراییهای مسکو هشدار دادند.
نشریه بلومبرگ به نقل از منابع آگاه خود گزارش داده است که «جو بایدن» رئیس جمهورآمریکا سران گروه- ۷ را تحت فشار قرار داده تا طرح استفاده از داراییهای مسدود شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین را تا زمان نشست ماه ژوئن نهایی کنند.
به نوشته راشاتودی، انگلیس و کانادا هر دو از مصادره داراییهای دولتی مسدود شده روسیه به بهانه تأمین ارتش اوکراین و بازسازی آن حمایت میکنند، اما دو کشور فرانسه و آلمان هنوز در این باره ملاحظاتی دارند.
همچنین روسیه مسدود کردن حدود ۳۰۰ میلیارد دلار از ثروت ملی خود را غیرقانونی دانسته و هشدار داده است که هرگونه اقدام برای در این زمینه مجرمانه است و بدون پاسخ نمیماند.