تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, بین الملل
شماره : 122274
تاریخ : 7 آذر, 1403 :: 1:26
رسانه عبری: حتی با توافق هم شهرک نشینان از حزب الله می‌ترسند در آستانه امضای توافق آتش بس بین اسرائیل و حزب الله، یک رسانه عبری زبان به سراغ شهرک نشینان صهیونیست اسکان داده شده در شمال فلسطین اشغالی رفت و نظرات آنها را در این رابطه جویا شد.

پایگاه عبری زبان داوار در گزارشی اعلام کرد به سراغ شهرک نشینان فراری از کریات شمونه، موشاو در جلیل غربی و چند نقطه دیگر رفته است و از آنها شنیده است که آنها همچنان از قدرت و توانمندی حزب الله می‌ترسند چون با گوشت و پوست خود شکست را احساس می‌کنیم، تمام مردم جنوب لبنان حزب الله هستند.

در این گزارش که شامگاه سه شنبه منتشر شد، آمده است، فردا صبح قرار است جنگ در شمال به پایان برسد، اما خیابان‌های طبریا همچنان میزبان شهرک نشینان صهیونیست فراری از شهرک‌های مختلف شمال (فلسطین اشغالی) است، گرچه در اینجا هم ده‌ها هزار نفر از اهالی آن هم مدت هاست به پناهگاه رفته اند، اهالی این شهر به شدت از این توافق عصبانی و ناراحت هستند.

یکی از اهالی می‌گوید: من یک سال و 2 ماه است که (از ترس حملات موشکی و پهپادی حزب الله) از خانه ام خارج نشده ام، اما بعد از این همه مشقت ما توافقنامه تسلیم شدن را امضا می‌کنیم و قرار است از این پس در حمایت فرانسه و ارتش لبنان باشیم، باید بگویم که تمام مناطق جنوب لبنان با حزب الله هم سو و همراه است و نقطه به نقطه آن پایگاه حزب الله محسوب می‌شود.

موران دادوش شهرک نشین صهیونست در ادامه گفت: همه ما خشمگین هستیم، در نظر سنجی که کانال خبری آمیت سیگال در تلگرام انجام داده 62 درصد از 60 هزار نفری که در آن شرکت کردند این توافق را بد توصیف کردند.

اوریت حاییم از شهرک نشینان کریات شمونه که در حال حاضر به طبریا گریخته م می‌گوید: به دلیل ترس و وحشت و نا امیدی شب تا صبح چشم بر هم نمی‌گذارم، من عصبانی هستم، خیلی عصبانی هستم، فکر می‌کنم، این کار عجولانه صورت گرفته است، چرا باید امضای توافق در شمال مهم‌تر از جنوب باشد، مگر ما در جنوب اسیر نداریم؟

به نوشته این رسانه، اکثر شهرک نشینان صهیونیست که مجبور شدند از مناطق شمال (فلسطین اشغالی) به طبریا آمده‌اند، به شدت از این توافق عصبانی هستند و تاکید می‌کنند که این جنگ زیان‌های بسیار زیادی را به آنها و شهرک هایشان وارد کرده است و از آن مهم‌تر صنعت گردشگری را در این مناطق به کلی از بین برده است و با شرایطی که توافق در آن انجام می‌شود، امکان بازگشت گردشگران به این منطقه وجود نخواهد داشت.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.