به گزارش عصر قانون، سرهنگ محمدرضا محمودیان ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: در پی سرقتهای سریالی طلاجات منازل در سطح شهرستان و شهرستانهای همجوار دستگیری سارقان در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان افزود: شب گذشته با توجه به اطلاعات واصله مبنی بر تردد و حضور سارقان در بخشهای شبانکاره و آبپخش، با بهره گیری از ظرفیتهای موجود، طرح مهار به مرحله اجرا گذاشته شد که، سارقان در شهر شبانکاره مشاهده شدند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: مأموران جهت دستگیری سارقان اقدام، لذا سارقان با رها کردن خودرو، خود را به صورت ماهرانه در زیر کاورهای پلاستیکی محافظت کننده بوتههای کشاورزی مخفی که با هوشیاری کامل مأمورین دستگیر، پس از انتقال به مقر انتظامی به مرجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ محمودیان با اشاره به اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و با کسانی که بخواهند این امنیت را خدشه دار کنند قاطعانه با آنان برخورد خواهد شد، به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده هرگونه ناامنی مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام دارند.