تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, بین الملل
شماره : 126238
تاریخ : 13 اسفند, 1403 :: 11:25
دستور اسرائیل به جولانی رسانه‌های عبری زبان خبر دادند، به ارتش اسرائیل دستور داده شده، اجازه ورود و حضور افراد مسلح دولت جولانی در جنوب دمشق داده نشود.

 پایگاه خبری تحلیلی عبری زبان داوار در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، اسرائیل دولت جولانی را تهدید کرد، در صورتی که وارد مناطق دروزی نشین ریف دمشق بشود، مورد حمله اسرائیل قرار خواهد گرفت.

به نوشته این رسانه، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یسرائیل کاتس وزیر جنگ شامگاه شنبه با صدور بیانیه‌ای به ارتش اسرائیل دستور دادند تا خود را برای حمایت از روستاها و مناطق دروزی نشسن از جمله جرمانا واقع در حومه دمشق آماده کند.

این رسانه افزود، منطقه جرمانا در فاصله حدود 7 کیلومتری جنوب دمشق قرار دارد و اسرائیل اعلام کرده است که اجازه ورود نیروهای وابسته به دولت جولانی را به آن نخواهد داد.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، روز شنبه ارتش اسرائیل یک کاروان کمک‌های مختلف را برای ساکنان روستای دروزی نشین حضر واقع در دامنه جبل الشیخ ارسال کرد، این در حالی است که بخش‌‌هایی از این کمک‌ها تسلیم اهالی نشده و به آنها اعلام شد که برخی از اقلام موجود در این کاروان مختص روستاهای مجاور است و در مراحل بعدی به این روستاها که در عمق خاک سوریه قرار دارند برده خواهد شد!

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.