تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار برگزیده, اخبار مهم, اقتصاد
شماره : 126266
تاریخ : 14 اسفند, 1403 :: 12:03
پای دادستانی به گوشت‌های وارداتی باز شد!/ از گرانی سرسام‌آور تا کیفیت پایین بازار گوشت قرمز با تلاطم‌های جدی روبرو است. گزارش‌های رسیده حاکی از افزایش بی‌سابقه قیمت گوشت قرمز در روزهای اخیر است که نگرانی‌های شدیدی را در میان مصرف‌کنندگان ایجاد کرده است. همزمان، کیفیت گوشت‌های تنظیم بازار که به منظور کنترل قیمت‌ها و تامین گوشت ارزان‌تر عرضه می‌شوند، به شدت زیر سوال رفته است.

گروه اقتصادی عصرقانون: افت کیفیت گوشت‌های تنظیم بازاری باعث ورود دادستانی شده است؛ مشاهدات میدانی نشان می دهد که در بسته های گوشت حاوی قسمت‌های های مشخص شده از لاشه، گوشت با کیفیت نیست و قبل از آنکه به دست مردم برسد تغییراتی در آن ایجاد می‌شود.  واردات گوشت‌های تنظیم بازاری (گوسفندی) مشمول دریافت ارز 28 هزار و 500 تومان است و دولت یارانه‌ای پرداخت می‌کند که این محصول به صورت کیفی اما با قیمت مناسب به دست مصرف‌کنندگان برسد. این موضوع حتی منجر به ورود دادستانی شده است. علی صالحی، دادستان تهران در این باره اظهار داشت: طبق گزارش‌های واصله به دادستانی تهران دایر بر کیفیت پایین و نصب برچسب‌های غیر از شرکت اصلی گوشت‌های وارداتی تنظیم بازار، همچنین عدم رعایت درصد‌های الزامی در بسته‌بندی‌ها (بسته‌بندی‌های گوشت حاوی قسمت‌های مشخص شده از لاشه گوشت باشد)، این موضوع به صورت فوری در دستور کار دادستانی تهران قرار گرفت. افزایش قیمت در بازار آزاد بازار گوشت قرمز با تلاطم‌های جدی روبرو است. گزارش‌های رسیده حاکی از افزایش بی‌سابقه قیمت گوشت قرمز در روزهای اخیر است که نگرانی‌های شدیدی را در میان مصرف‌کنندگان ایجاد کرده است. همزمان، کیفیت گوشت‌های تنظیم بازار که به منظور کنترل قیمت‌ها و تامین گوشت ارزان‌تر عرضه می‌شوند، به شدت زیر سوال رفته است. گرانی سرسام‌آور گوشت قرمز قیمت گوشت قرمز در بازار به طور چشمگیری افزایش یافته و این مسئله فشار مضاعفی بر خانواده‌ها وارد کرده است. تحلیلگران اقتصادی، عوامل متعددی از جمله افزایش هزینه‌های تولید، کمبود عرضه و نوسانات نرخ ارز را در این گرانی نقش داشته‌اند.  کیفیت پایین گوشت تنظیم بازار در کنار گرانی، گزارش‌ها و تحقیقات میدانی نشان می‌دهد که کیفیت گوشت‌های تنظیم بازار به شدت پایین آمده است. برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که این گوشت‌ها در شرایط بهداشتی نامناسب تهیه و توزیع می‌شوند که سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد. کارشناسان تاکید دارند که نظارت کافی بر فرآیند تولید و توزیع این گوشت‌ها وجود ندارد و این امر باعث ورود گوشت‌های بی‌کیفیت و حتی مضر به بازار شده است.   

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.