تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : خبر برتر, سیاست
شماره : 126874
تاریخ : 7 فروردین, 1404 :: 12:56
نمایش اقتدار دریایی ایران در خلیج‌ فارس/ خط و نشان سپاه رژه ۳ هزار فروندی شناورهای نظامی و بسیج مردمی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین صبح امروز در سراسر بنادر خلیج فارس، سواحل مکران و دریای مازندران برگزار شد.

به گزارش گروه عصرقانون:، در آستانه روز جهانی قدس و در حمایت از مردم مظلوم فلسطین رژه 3هزار فروندی شناورهای نظامی و بسیج مردمی صبح امروز پنجشنبه‌ در سراسر بنادر خلیج فارس، سواحل مکران و دریای مازندران برگزار ‌شد. ‌در این رژه شناورهای بسیج مردمی نیروی دریایی سپاه و شناورهای مردمی کشورهای محور مقاومت در آستانه روز جهانی قدس به صورت سراسری و همزمان برگزار شد. این رزمایش و رژه اهداف زیادی داشت که نمایش ظرفیت محور مقاومت در حوزه دریا و اجرای رژه برای رژیم منحوس و ظالم صهیونیستی یکی از مهم ترین این اهداف و پیام‌ها بود.

در این رزمایش بنا به گفته فرمانده نیروی دریایی سپاه بالغ بر 3 هزار شناور مردمی سبک و سنگین در 13 نقطه از سواحل جنوب و شمال کشور که مشخص شده، حاضر شدند.
در این رزمایش علاوه بر نمایش پرچم فلسطین، نماد و پرچم رژیم منحوس صهیونیستی نیز در قلب خلیج فارس به آتش کشیده و منهدم شد. دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه رژه شناورهای بسیج مردمی نیروی دریایی سپاه و شناورهای مردمی کشورهای محور مقاومت در آستانه روز جهانی قدس  به صورت سراسری و همزمان برگزار ‌شد‌، اظهار داشت: نمایش ظرفیت محور مقاومت در حوزه دریا و اجرای رژه برای رژیم منحوس و ظالم صهیونیستی حامل پیام است. فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه روز قدس امسال در سراسر جهان فراگیرتر از هر سال برگزار خواهد شد، افزود: امرو‌ز سه هزار شناور مردمی سبک و سنگین  در 13 نقطه از سواحل جنوب و شمال کشور که مشخص شده رژه رفتند و اقتدار دریایی ایران را به نمایش گذاشتند.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.