تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار برگزیده, اخبار مهم, اقتصاد
شماره : 127147
تاریخ : 16 فروردین, 1404 :: 15:39
رشد صنعت و معدن منفی شد/ سقوط آزاد در دولت پزشکیان  اگر این وضعیت در صنعت معدن همچنان ادامه‌دار باشد در آینده باید شاهد غروب این صنعت در کشور باشیم بنابراین انتظار می‌رود دولت چهاردهم با فوریت به اصلاح سیاست‌گزاری‌های حوزه معدن ورود کند.

گروه اقتصادی عصرقانون: براساس اعلام بانک مرکزی تولید ناخالص داخلی در فصل تابستان 1403 رشد 2.7 درصدی و تولید ناخالص داخلی  بدون نفت رشد 2.3 درصدی را ثبت کرده است.  

مطابق آمار تولید ناخالص داخلی با نفت در بهمن سال 1403  رشد 1.8 درصدی و بدون نفت رشد 1.6 درصدی داشته است. همچنین در بهمن سال 1403، بخش کشاورزی تحت تأثیر  افزایش تولید محصولات زراعی و باغی با رشد 3 درصدی بخش نفت خام و گاز طبیعی تحت تأثیر کاهش تولید نفت  خام با رشد 3.8 درصدی گروه صنایع و معادن تحت تأثیر کاهش شاخص صنایع بورسی در بخش صنعت و معدن و کاهش شاخص فروش نهاده‌های ساختمانی بورسی با رشد منفی 3.7 درصدی و گروه خدمات تحت تأثیر رشد مثبت  بخش های اصلی خود با رشد 4.1 درصدی روبه رو بوده است.

واحد‌های تولیدی , صنعت و معدن ,
 اگر این وضعیت در صنعت معدن همچنان ادامه‌دار باشد در آینده باید شاهد غروب این صنعت در کشور باشیم بنابراین انتظار می‌رود دولت چهاردهم با فوریت به اصلاح سیاست‌گزاری‌های حوزه معدن ورود کند. با این نوع سیاست‌گذاری دولت در بخش معدن طبیعی است که تولید و صادرات کاهش پیدا می‌کند و به طبع آن ارزآوری در کشور رخ نمی‌دهد. امیدوارم با سیاست‌گذاری‌های دولت چهاردهم تولید بهبود پیدا کرده و صادرات نیز توسعه پیدا کند. ناترازی برق و گاز به عنوان دو منبع اصلی انرژی در صنایع به معنای عدم تعادل بین عرضه و تقاضا است. این ناترازی‌ها بر اقتصاد کشور تاثیرگذار بوده و نهایتا همه این موارد منجر به کاهش تولید، صادرات و ارز‌آوری برای کشور می‌شود.   

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.