تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, بین الملل
شماره : 128537
تاریخ : 10 اردیبهشت, 1404 :: 11:12
تلاش آمریکا برای میانجیگری میان هند و پاکستان وزیر خارجه آمریکا برای کاهش سطح تنش‌ها با مقامات هند و پاکستان تماس خواهد گرفت.

 مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا قصد دارد با همتایان هندی و پاکستانی خود تماس بگیرد تا آنان را به خویشتن‌داری و جلوگیری از تشدید تنش‌ها پس از حمله مرگبار اخیر در کشمیر تحت کنترل هند ترغیب کند.

تامی بروس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روزانه خود با اصحاب رسانه با اشاره به تشدید تنش‌ها میان هند و پاکستان، از تلاش روبیو برای میانجیگری میان دو طرف خبر داد.

بروس در جمع خبرنگاران گفت: ما با هر دو طرف در تماس هستیم و از آن‌ها می‌خواهیم که از تشدید اوضاع خودداری کنند.

تنش‌ها میان هند و پاکستان پس از آن بالا گرفت که در هفته گذشته، ۲۶ گردشگر در منطقه کشمیر هدف تیراندازی قرار گرفتند و جان باختند.

هند بلافاصله پاکستان را متهم به حمایت مالی از تروریسم فرامرزی کرد. با این حال، تا کنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.

در پی این حمله، اقدامات تلافی‌جویانه دیپلماتیک میان دو کشور رخ داد که از آن جمله تعلیق پیمان آبی میان دو کشور است که پاکستان به آن وابستگی شدیدی دارد.

این پیمان، ۸۰ درصد آب حوزه کشاورزی پاکستان را تأمین می‌کند و نقشی حیاتی در اقتصاد این کشور دارد.

این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره احتمال بروز درگیری گسترده میان دو قدرت هسته‌ای جنوب آسیا را افزایش داده و توجه جامعه جهانی را به ضرورت مداخله دیپلماتیک برای مهار بحران جلب کرده است.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.