تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اجتماعی, اخبار مهم
شماره : 139296
تاریخ : 5 آذر, 1404 :: 17:14
تداوم پایداری جوی و افزایش غلظت آلاینده‌ها در اصفهان کارشناس هواشناسی استان اصفهان گفت: با تداوم پایداری جو و وقوع وارونگی دما، غلظت آلاینده‌ها افزایش یافته و کیفیت هوا در اصفهان و شهرهای صنعتی تا پایان شنبه در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار می‌گیرد. هشدار سطح زرد آلودگی صادر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون: حجت‌اله عسکریان در اصفهان به تشریح وضعیت جوی استان پرداخت و گفت: بر اساس بررسی مدل‌ها و تحلیل نقشه‌های هواشناسی، جو پایدار بر روی استان حاکم خواهد بود و بر همین اساس به دلیل وقوع پدیده وارونگی دما و انباشت آلاینده‌ها، شرایط هوای ناسالم برای گروه‌های حساس ایجاد خواهد شد.

وی با اعلام هشدار سطح زرد آلودگی هوا از فردا تا پایان روز شنبه هشتم آذر، خاطرنشان کرد: افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا به‌ویژه در ساعات پایانی شب تا پیش از ظهر، در نواحی مرکزی لنجان، مبارکه، نجف‌آباد، اصفهان، برخوار، شاهین‌شهر، میمه و کبوترآباد تداوم دارد.

این کارشناس هواشناسی استان مخاطرات این وضعیت را افزایش شاخص آلودگی به حد ناسالم برای همه گروه‌ها در صورت عدم مهار منابع آلاینده دانست و توصیه کرد: مدیریت بهینه مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیرضروری و پرهیز از ورزش در فضای باز توسط گروه‌های حساس ضروری است.

وی درباره دمای هوا گفت: دمای هوا در 24 ساعت آینده تغییر محسوسی ندارد؛ بیشینه دمای اصفهان امروز 18 و کمینه آن فردا صبح 2- درجه سانتی‌گراد خواهد بود. همچنین خوروبیابانک با 22 درجه گرم‌ترین و شهرضا با 8- درجه سردترین نقطه استان است.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.