تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اجتماعی, اخبار مهم
شماره : 139397
تاریخ : 6 آذر, 1404 :: 19:50
حرف زدن درباره سهمیه آسیایی بلند پروازانه است اما تلاش‌مان را می‌کنیم سرمربی تیم خیبرخرم‌آباد گفت: ما دو‌سال است که به لیگ برتر آمده‌ایم و با در نظر گرفتن بودجه و امکانات باشگاه و بازیکنانی که داریم، حرف زدن از سهمیه آسیایی بلند پروازانه است اما تلاش‌مان را می‌کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون: از اصفهان، مهدی رحمتی در نشست خبری پیش از بازی تیم‌های ذوب‌آهن و خیبر خرم‌آباد اظهار داشت:فردا یک بازی فوق‌العاده مهم در پیش داریم. ذوب‌آهن تیم خیلی خوبی است و با آنالیزهایی که انجام دادیم، به کیفیت بالای فنی این تیم پی بردیم. حدادی‌فر از دوستان نزدیک من است و خیلی خوشحالم که پس از مدت‌ها او را دوباره نزدیک می‌بینم.

وی افزود: امیدوارم شاهد یک بازی خوب، جذاب و مهیج باشیم و همه بینندگان از دیدن آن لذت ببرند و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که بتوانیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم.

سرمربی تیم خیبرخرم‌آباد در ادامه به از بازگشت به اصفهان ابراز خوشحالی کرد و گفت:سه سال از بهترین سال‌های فوتبالم را سپاهان گذراندم و خاطرات شیرینی در اصفهان دارم و با سپاهان دو سال پیاپی قهرمان لیگ شدم. در آن دوران ورزشگاه نقش‌جهان هنوز آماده نشده بود و مجبور بودیم که مسابقات‌مان را در فولادشهر برگزار کنیم و وقتی وارد اصفهان می‌شوم، تمام خاطرات خوب آن سال‌ها برایم زنده می‌شود. زندگی خیلی کوتاه‌تر از چیزی است که فکر می‌کنیم و فقط یاد و خاطرات از آدم‌ها باقی می‌ماند. وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران پیرامون پوستر جذاب باشگاه خیبر برای بازی فردا و استفاده از نماد بز کوهی در آن گفت:باید از تیم رسانه‌ای باشگاه‌مان تشکر کنم که در این ده هفته گذشته همیشه به تیم‌های مقابل احترام گذاشته‌اند و این اصل سرلوحه کارشان را سرلوحه کار قرار دادند. این موضوع جزو اصول باشگاه خیبر است و مالک باشگاه هم روی آن خیلی تاکید دارد.

" خیبر امسال خیلی خوب نتیجه گرفته رنامه‌ای برای گرفتن کسب سهم آسیایی دارید؟" رحمتی در پاسخ به این سوال خبرنگار تصمیم گفت: مردم شریف خرم‌آباد و لر‌های عزیز همیشه دوست دارند که تیم‌شان برنده باشد و ما هم تمام تلاش‌مان را انجام می‌دهیم که در هر بازی با سه امتیاز از زمین خارج شویم؛ خود من هم بعد از 6 سال کار کردن در فضای مربیگری دوست دارم که امسال اتفاقات خوبی برایم رقم بخورد و همه بازیکنان را از لحاظ روحی و روانی آماده کردم تا همه تلاشمان را انجام دهیم که بهترین اتفاقات را رقم بزنیم اما فراموش نکنید که با دومین سالیست که در لیگ برتر حضور داریم و با در نظر گرفتن بودجه و  امکانات باشگاه و بازیکنانی که در اختیار داریم، فکر کردن به سهمیه آسیایی بلند پروازانه است.

وی ادامه داد: شخصاً دوست دارم که امسال بتوانیم برای خیبر جایگاه و شخصیت ثابتی بسازیم که تا سال‌ها به آن شناخته شود. البته ما همه تلاشمان را می‌کنیم که خودمان را به بالای جدول برسانیم و رسیدن به این هدف چندان هم دور از انتظار نیست؛ شاید اگر شانس بیشتری داشتیم و در آن چند بازی که با نتیجه یک بر صفر شکست خوردیم،با تمرکز بیشتری بازی می‌کردیم، ممکن بود جایگاه‌مان بهتر باشد

سرمربی خیبر ادامه داد: البته تیم‌های مدعی که هزینه زیادی انجام داده‌اند، کم‌کم دارند به فرم اصلی خودشان می‌رسند. از طرفی جوان شدن تیم‌ها و حضور مربیان جوان باعث شده لیگ جسورتر و امتیازات بسیار نزدیک باشد. با این حال تمام تلاش‌مان را می‌کنیم بهترین نتیجه و جایگاه ممکن را برای خیبر و مردم خرم‌آباد رقم بزنیم.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.