تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, بین الملل, سیاست
شماره : 140507
تاریخ : 21 آذر, 1404 :: 17:21
جزئیاتی جدید از شناسایی 9 هسته ترور رهبران مقاومت یمن توسط واحدهای ضدجاسوسی صنعا واحدهای ضدجاسوسی وزارت کشور یمن اخیرا 9 هسته جاسوسی متشکل از 22 جاسوس را کشف و شناسایی کردند. در نتیجه جنایات این شبکه از افراد مزدور، نزدیک به 200 نفر از مردم یمن به شهادت رسیدند.

به گزارش گروه بین الملل عصر قانون: «فاروق علی»، در صنعا، یمن در ماه‌های اخیر وارد یک نبرد قدرتمند اطلاعاتی با سرویس های اطلاعاتی کشورهای متخاصم شده است. سرویس‌های امنیتی صنعا در هفته‌های اخیر موفق به کشف برخی هسته‌های جاسوسی دشمن شده‌اند. بخشی از اعترافات اعضای این هسته‌های جاسوسی در شبکه‌های اجتماعی برای عموم به نمایش درآمد که نشان‌دهنده نقش‌آفرینی این افراد در برخی از جنایات رژیم صهیونیستی، آمریکا و مزدوران منطقه‌ای آنهاست.

سرهنگ «نجیب العنسی»، مدیر مرکز اطلاع رسانی امنیتی وزارت کشور یمن در همین رابطه گفت: واحدهای ضدجاسوسی وزارت کشور یمن اخیرا 9 هسته جاسوسی متشکل از 22 جاسوس را کشف و شناسایی کردند. این هسته‌ها به شکل هرمی فعالیت می‌کردند یعنی اعضای یک هسته، اعضای هسته دیگر را نمی‌شناختند. این افراد موظف بودند چندین ماموریت را در یمن به انجام برسانند که متاسفانه برخی از این ماموریت‌های محول شده را مرتکب شده و خساراتی را به ملت یمن وارد آوردند. در نتیجه جنایات این افراد مزدور، نزدیک به 200 نفر از مردم یمن به شهادت رسیدند.   مدیر مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی وزارت کشور یمن در ادامه با تمجید از نقش سترگ نیروهای امنیتی و اطلاعاتی یمن در ضربه به این شبکه گسترده جاسوسی و خرابکاری افزود: کشف این هسته‌های جاسوسی دستاوردی مهم و نشانگر مهارت و توانمندی‌های بالای سرویس‌های امنیتی یمن است. با وجود اینکه این هسته‌ها در چهارچوب یک اتاق عملیات مشترک برای کشورهایی کار می‌کردند که توان اطلاعاتی قوی و امکانات پیشرفته‌ای دارند، اما سرویس‌های امنیتی وزارت کشور یمن موفق به کشف این هسته‌های جاسوسی شدند. این تحولی مهم برای یمن در نبرد با دشمنان محسوب می‌شود. این هسته‌های جاسوسی در چارچوب یک اتاق عملیات مشترک فعالیت می‌کردند و شامل هسته‌های کوچک و پراکنده‌ای بودند که هر یک به طور مستقل کار می‌کردند اما همگی با یک شبکه مرکزی در ارتباط بودند. این عوامل جاسوسی آموزش های پیشرفته ای را در داخل خاک عربستان سعودی با اغراض نظامی توسط افسران آمریکایی و اسرائیلی فراگرفته بودند.   از نگاه مسئولان یمنی در صنعا مشارکت عربستان در فعالیت‌های خرابکارانه و همراهی با دشمن صهیونیستی-آمریکایی پیشبرد روند صلح این کشور با عربستان را در هاله‌ای از ابهام قرار داده و احتمال تشدید مجدد درگیری‌های نظامی بین طرفین را تقویت کرده است.   «عبدالاله حجر»، مشاور رئیس شورای عالی سیاسی یمن در همین رابطه گفت: واقعیت این است که عربستان در طول هشت سال سپری شده از جنگ علیه ملت یمن، تنها به نابودی منابع و کشتار کودکان و زنان بی گناه اکتفا نکرده است. از سوی دیگر تحمیل سیاست گرسنگی دادن عامدانه در طول 10 سال گذشته هم ریاض را راضی نکرده است، بلکه حتی از پست‌ترین ابزارها یعنی جاسوسی علیه یمن بهره برده است.   مشاور رئیس شورای عالی سیاسی یمن افزود: البته این شبکه جاسوسی صرفا با هدف جمع آوری اطلاعات نبوده، بلکه در راستای هدف قرار دادن رهبران و چهره‌های برجسته و حتی شهروندان عادی یمنی و هم چنین بمباران ساختمان‌ها و مناطق مسکونی یمن فعالیت کرده است. این یکی دیگر از جنایت بزرگ دشمن سعودی-صهیونیستی است. دشمنی که به هیچ یک از ارزش ها و مبادی اخلاقی و دینی پایبند نیست و حتی برای موازین بین الملل مورد اجماع در جهان، ارزشی قائل نیست. دستاورد امنیتی دستگاه‌های امنیتی یمن که بیانگر هوشمندی بالای آنها در این نبرد اطلاعاتی است به وضوح نشانگر همدستی عربستان سعودی با آمریکا و اسرائیل است که به مثابه کودتایی آشکار نسبت به الزامات مندرج در توافق صلح مسقط بین یمن و عربستان سعودی محسوب می‌شود.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.