ترامپ ترور فرمانده حماس توسط صهیونیستها را نقض آتشبس غزه ندانست
دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا ترور «رائد سعید سعد» فرمانده حماس را نقض آتشبس غزه ندانست و وعده بررسی دراینباره را داد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران در کاخ سفید ترور «رائد سعید سعد» فرمانده حماس توسط صهیونیستها را نقض آتشبس غزه ندانست و وعده داد که این موضوع را بررسی خواهد کرد.
ترامپ مدعی شد: ما بررسی خواهیم کرد که آیا کشته شدن یک فرمانده حماس نقض آتشبس به حساب میآید یا نه.
ترامپ در عین حال از اعلام آمادگی 59 کشور برای نیروهای حفظ ثبات در غزه خبر داد.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه گفت: ما در خاورمیانه صلح واقعی داریم و خواهیم دید که با حماس و حزبالله چهاتفاقی میافتد.
در حالی که مقاومت فلسطین بر حفظ سلاح خود برای مقابله با اشغالگری تأکید میکند، ترامپ مدعی شد: حماس گفته است که سلاحهایش را زمین میگذارد؛ خواهیم دید این حرف درست است یا نه.
ترامپ در عین حال در واکنش به کشته شدن 3 نظامی این کشور در سوریه تهدید کرد که به این حمله با قدرت پاسخ خواهد داد.
وی ارتباط حکومت جولانی با این حمله را رد کرد و گفت: من هنوز به احمد الشرع اعتماد دارم و او هیچ ارتباطی با حمله در سوریه ندارد.
ترامپ درباره جنگ اوکراین هم گفت: ما با اروپا روی مسئله تضمینهای امنیتی کار میکنیم تا جنگ دوباره در اوکراین از سر گرفته نشود، اروپا بخش بزرگی از این موضوع است.
وی در پاسخ به اینکه ضمانتهای امنیتی برنامهریزیشده برای اوکراین مربوط به امتیازات بالقوه توسط کییف بود، اذعان کرد: بیایید صادق باشیم، اوکراین بخشی از قلمرو خود را از دست داده است، قلمرو آنها از دست رفته است.
رئیس جمهور آمریکا همچنین درباره گفتگوی مستقیم با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گفت: بله، من اخیراً با پوتین گفتگو کردم. او در عین حال جزئیات بیشتری دراینباره بیان نکرد.
علاوه بر این ترامپ درباره حمله به تأسیسات هستهای ایران مدعی شد توان هستهای ایران ابری تیره در منطقه بود که این حمله ابر تیره را کنار زد و مسیر را برای توافق منطقهای باز کرد، اگر توان هستهای ایران از بین نمیرفت صلح برقرار نمیشد. ایرانیها میدانستند بمبافکنهای بی2 در راه هستند اما هیچ ایدهای نداشتند و نمیدانستند آنها از کجا میآیند.
رئیس جمهور آمریکا همچنین مدعی شد: اگر برنامه هستهای ایران از بین نمیرفت، سایه تهدید همیشگی بر سر عربستان سعودی، قطر، امارات و دیگر کشورهای منطقه بود و آنها هرگز وارد توافقهای صلح نمیشدند.