تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اجتماعی, اخبار مهم
شماره : 141013
تاریخ : 26 آذر, 1404 :: 17:51
جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در اردبیل به کار خود پایان داد آیین اختتامیه مرحله استانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی برگزار و نفرات برگزیده معرفی شدند.

به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون: از اردبیل، ملیحه ملک‌زاده‌‌فرد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در آیین اختتامیه مرحله استانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی که عصر امروز با حضور مسئولان استانی، مربیان و اعضای کانون و قصه‌گویان در فرهنگسرای بانوان اردبیل برگزار شد، با اشاره به رویکرد خانواده‌محور جشنواره اظهار کرد: مرحله استانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی با حضور کودکان در کنار خانواده‌ها برگزار شد و شاهد قصه‌گویی فرزندان در کنار پدران و مادران بودیم؛ اتفاقی که در شرایط اجتماعی امروز موجب تقویت پیوند عاطفی میان والدین و فرزندان می‌شود.

وی حضور پرشور کودکان و نوجوانان و همراهی صمیمانه والدین را بخش شیرین این جشنواره دانست و افزود: قصه‌گویی هرگز کهنه نمی‌شود و کودک و بزرگسال هیچ‌گاه از شنیدن قصه خسته نخواهند شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با اشاره به آمار شرکت‌کنندگان تصریح کرد: در این دوره یک‌هزار و 78 نفر در سامانه جشنواره ثبت‌نام کردند که شامل 144 بزرگسال، 441 کودک، 473 نوجوان و 20 نفر در بخش پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها بود که پس از پایش اولیه آثار، 72 قصه‌گو به مرحله استانی راه یافته و به رقابت پرداختند.

ملک‌زاده فرد با بیان اینکه سرمایه‌گذاری فرهنگی، تضمین‌کننده آینده فرزندان است، گفت: حضور هر کودک در برنامه‌های فرهنگی، او را از آسیب‌های اجتماعی دور می‌کند و اگر دستگاه‌ها همراهی داشته باشند، می‌توان اقدامات مؤثر و گسترده‌ای برای کودکان انجام داد.

وی با قدردانی از حامیان این دوره از جشنواره خاطرنشان کرد: ادارات کل آموزش ‌و پرورش و بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرماندهی انتظامی استان، شرکت توزیع نیروی برق، کانون‌های خدمت رضوی استان و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل به‌ عنوان حامیان و همراهان جشنواره همراه ما بودند و نقش مؤثری در برگزاری هر چه بهتر این رویداد فرهنگی داشتند.

برنامه‌ریزی برای کودکان راه رسیدن به فردای بهتر است

مدیر کانون‌های خدمت رضوی نیز در این مراسم با تأکید بر نقش کودکان و نوجوانان در آینده کشور اضافه کرد: سال‌ها پیش به ما می‌گفتند شما آینده‌سازان این مملکت هستید و آن روز شاید این جمله برایمان ساده یا حتی خنده‌دار بود، اما امروز می‌بینیم همان نسل در جایگاه‌های مختلف مدیریتی، اجرایی و تخصصی کشور مشغول خدمت است و امور مملکت به دست همان کودکان دیروز اداره می‌شود.

سردار غلام‌عسگر کریمیان با بیان اینکه نهادهای فرهنگی نقش تعیین‌کننده‌ای در ساخت آینده کشور دارند، بیان کرد: اگر می‌خواهیم فردای بهتری داشته باشیم، باید امروز برای کودکان و نوجوانان برنامه‌ریزی کنیم.

وی در ادامه یادآور شد: تربیت صحیح، آموزش درست، تقویت شجاعت، مسئولیت‌پذیری، اخلاق‌مداری و نهادینه‌سازی هنجارهای اجتماعی در سنین کودکی، موفقیت نسل آینده و توسعه کشور را تضمین می‌کند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی با تأکید بر اینکه هزینه‌کرد در حوزه کودک و نوجوان، هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: اگر امروز برای امور فرهنگی خرج کنیم، فردا جامعه‌ای سالم‌تر، آگاه‌تر و مسئولیت‌پذیرتر خواهیم داشت.

کریمیان با قدردانی از تلاش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تصریح کرد: ظرفیت‌های این مجموعه بسیار بالا است اما هنوز آن ‌گونه که باید برای برنامه‌ریزان فرهنگی و مسئولان شناخته نشده و کانون پرورش فکری می‌تواند بازوی توانمند فرهنگی برای دستگاه‌ها باشد و باید از برنامه‌ها، جشنواره‌ها و فراخوان‌های آن به ‌صورت جدی استفاده شود.

این پیشکسوت دفاع مقدس گفت: کانون نباید در برگزاری برنامه‌های فرهنگی، دغدغه تأمین منابع داشته باشد بلکه باید بر تولید محتوای غنی، اثرگذار و عمیق متمرکز باشد چرا که بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی جامعه ریشه در مسائل فرهنگی دارد و با تقویت فرهنگ می‌توان بسیاری از این چالش‌ها را برطرف کرد.

وی افزود: آگاهی و بصیرت مسئولان و حمایت همه‌جانبه از مجموعه‌های فرهنگی به ‌ویژه نهادهایی که در حوزه کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کنند، ضروری است.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق استان اردبیل نیز در این مراسم با اشاره به مشارکت این شرکت در جشنواره قصه‌گویی خاطرنشان کرد: اقدامات فرهنگی مانند این جشنواره، زمینه‌ساز فرهنگ‌سازی در حوزه‌های مختلف از جمله مدیریت مصرف انرژی است و می‌تواند نسل آینده را نسبت به مصرف صحیح آگاه کند.

رویا الله‌قلیپور اضافه کرد: برق کالایی ارزشمند است که با صرف هزینه‌ها و تلاش‌های فراوان به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد و ناترازی آن می‌تواند برای صنعت و تولید مشکل‌ساز شود که از این رو آموزش مدیریت مصرف از سنین کودکی اهمیت زیادی دارد.

 قصه ‌نمایش و قصه‌گویی از دیگر برنامه‌های این آیین بود و در ادامه، از قصه‌گویان برگزیده مرحله استانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی استان اردبیل با اهدای لوح و جوایز تقدیر به عمل آمد.

با پایان این رویداد فرهنگی، 25 قصه‌گو برای رقابت در مرحله کشوری به دبیرخانه جشنواره معرفی شدند.

اخبار استان اردبیل , کانون پرورش فکری , قصه گویی , خانواده , اخبار استان اردبیل , کانون پرورش فکری , قصه گویی , خانواده , اخبار استان اردبیل , کانون پرورش فکری , قصه گویی , خانواده , اخبار استان اردبیل , کانون پرورش فکری , قصه گویی , خانواده ,

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.