تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار برگزیده, اخبار مهم, بین الملل
شماره : 141083
تاریخ : 28 آذر, 1404 :: 13:42
راهپیمایی مردم صعده یمن در محکومیت اهانت به قرآن و حمایت از فلسطین شهروندان یمنی در استان «صعده» در محکومیت اهانت به قرآن کریم و حمایت از فلسطین امروز جمعه اقدام به برگزاری راهپیمایی کردند.

شهروندان یمنی امروز جمعه با شعار «درخواست برای تجمع در حمایت از قرآن و فلسطین» در استان «صعده»  واقع در شمال غربی این کشور اقدام به برگزاری راهپیمایی کردند. این تظاهرات در پی اهانت یک نامزد انتخاباتی آمریکا به قرآن کریم برگزار شد. سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن نیز اهانت به قرآن را به‌ شدت محکوم کرد و آن را بخشی از جنگ سازمان‌یافته علیه مقدسات اسلامی دانست.

دو روز پیش نیز دانشگاه صنعاء شاهد برگزاری تظاهرات گسترده در محکومیت اهانتهای مکرر آمریکایی صهیونیستی به ساحت قرآن کریم بود. شرکت کنندگان در این تظاهرات اهانتهای آمریکایی صهیونیستی به ساحت قرآن کریم را محکوم کردند.
دانشجویان دانشگاه صنعا در این تظاهرات از همه ملت‌ها و نخبگان و در راس آنها دانشگاهها خواستند خشم خود از این اهانت‌ها و مخالفت با آن را اعلام و ارتباط خود را با قرآن کریم تقویت کنند.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.