دو سارق زن طلافروشیهای شاهرود دستگیر شدند؛ 9 سرقت در پرونده
فرمانده انتظامی شاهرود گفت: دو سارق زن طلافروشیهای شاهرود دستگیر شدند.
به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون: از شاهرود، سرهنگ علیرضا شائینی در جمع خبرنگاران از شناسایی و دستگیری دو سارق زن طلافروشیها در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این دو متهم در جریان تحقیقات پلیسی به ارتکاب 9 فقره سرقت طلاجات از واحدهای صنفی شاهرود و چند استان همجوار اعتراف کردند.
وی با اشاره به آغاز تحقیقات پلیس پس از وقوع چند مورد سرقت از طلافروشیهای شاهرود، افزود: پس از دریافت گزارشهای مربوط به سرقت، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار تیم تخصصی پلیس قرار گرفت و مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، بررسی سرنخهای موجود را آغاز کردند.
فرمانده انتظامی شاهرود تصریح کرد: مأموران در ادامه تحقیقات و با استفاده از شگردهای تخصصی پلیسی، هویت دو زن را که در ارتباط با سرقتهای طلافروشی بودند، شناسایی کردند و دریافتند متهمان در حال برنامهریزی برای اجرای سرقت دیگری از یک طلافروشی در شاهرود هستند.
شائینی بیان کرد: مأموران پلیس پس از انجام هماهنگیهای قانونی لازم، در عملیاتی هر دو متهم را دستگیر کردند و برای انجام تحقیقات بیشتر به مقر انتظامی انتقال دادند؛ بررسیهای اولیه نیز نشان داد این افراد سابقه ارتکاب جرم داشته و غیربومی هستند.
او خاطرنشان کرد: تحقیقات تخصصی از متهمان پس از دستگیری انجام شد و آنان در جریان بازجوییهای پلیسی به 9 فقره سرقت طلاجات از طلافروشیهای شاهرود و همچنین چند استان همجوار اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی شاهرود با تأکید بر ادامه تحقیقات برای روشن شدن ابعاد مختلف این پرونده، اضافه کرد: شناسایی سایر احتمالی مرتبط با سرقتها و بررسی دقیق سوابق و اقدامات متهمان در دستور کار مأموران قرار دارد.
شائینی تأکید کرد: برخورد قاطع با سارقان و مجرمان، بهویژه افرادی که امنیت اقتصادی و فعالیت واحدهای صنفی را هدف قرار میدهند، از اولویتهای پلیس است و تأمین امنیت طلافروشیها و دیگر واحدهای صنفی با جدیت دنبال میشود.
وی یادآور شد: پرونده دو متهم پس از تکمیل تحقیقات برای رسیدگی قانونی به مرجع قضایی ارسال شده است و روند رسیدگی به اتهامات آنان مطابق ضوابط قانونی ادامه خواهد داشت.