تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, سیاست
شماره : 157175
تاریخ : 5 مهر, 1405 :: 17:57
ببینید| دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز شکار شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شکار دومین زیردریایی هدایت‌پذیر ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز خبر داد.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شکار دومین زیردریایی هدایت‌پذیر (زهپاد) ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز خبر داد.

متن اطلاعیه ندسا به‌شرح زیر است: بسم اللّه الرّحمن الرّحیم وَأُخْرَىٰ لَمْ‌تَقْدِرُوا عَلَیْهَا قَدْ أَحَاطَ اللَّهُ بِهَا ۚ وَكَانَ اللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَیْءٍ قَدِیرًا و [غنیمت‌ها و پیروزی‌های] دیگر [ی هست] که شما تا کنون بر آنها دست نیافته‌اید، بی‌تردید خدا بر آنها احاطه دارد [و به‌آسانی می‌تواند در دسترس شما قرار دهد]؛ و خدا همواره بر هر کاری تواناست. *آیه 21 سوره مبارکه فتح* رزمندگان نیروی دریایی سپاه، به‌یاری خداوند متعال، طی یک اقدام هماهنگ و پیچیده با اشراف اطلاعاتی و جنگ الکترونیک، توانستند یک فروند زهپاد پیشرفتهٔ ارتش تروریستی آمریکا را که به‌منظور جاسوسی در تنگهٔ هرمز فعالیت داشت، به دام بیندازند. این زهپاد از نوع یکی از زیرسطحی‌های هوشمند و پیشرفته با نام Remus600 «ریموس600» بوده که توسط رزمندگان نیروی دریایی سپاه به‌غنیمت گرفته شده و اکنون در اختیار متخصصان این نیرو، به‌منظور بازیابی اطلاعات آن، قرار گرفته است. نیروی دریایی سپاه با قاطعیت اعلام می‌کند تنگهٔ هرمز مسدود است و در برابر تحرکات خطرناک و تردد از مسیرهای غیرمجاز در تنگهٔ هرمز، با اقتدار و بی‌وقفه در حال برخورد هستیم. «وَ مَاالنَّصْرُ إِلّا مِنْ عِنْدِ اللهِ الْعَزیزِ الْحَکیمِ»

© 2026 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.