تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : سیاست
شماره : 19385
تاریخ : 31 مرداد, 1401 :: 15:37
مسکو آماده دیپلماسی با واشنگتن است اما چشم‌انداز روشنی وجود ندارد معاون وزیر امور خارجه روسیه می‌گوید که مسکو برای مذاکرات راهبردی با آمریکا آماده است، اما باتوجه به سیاست‌های خصمانه‌ واشنگتن، چشم‌انداز ازسرگیری مذاکرات راهبردی بین دو کشور مبهم است.

یه گزارش گروه بین الملل عصر قانون به نقل از راشاتودی، «سرگئی ریابکوف»، معاون وزیر خارجه روسیه با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها درهای گفتمان راهبردی را بسته‌اند، تاکید کرد که هر گونه اقدامی از طرف مسکو بی‌حاصل است.

ریابکوف در گفت‌وگو با نشریه ایزوستیا گفت: صادقانه بگویم، با توجه به اینکه واشنگتن همچنان سیاست‌های خصمانه و غیرمسئولانه خود را در قبال روسیه دنبال می‌کند، احتمال ازسرگیری مذاکرات راهبردی، در هاله‌ای از ابهام است.

وی در ادامه اظهارات خود، به این موضوع اشاره کرد که مسکو در رابطه با معاهده کاهش تسلیحات راهبردی تهاجمی موسوم به «استارت نو»، به نشانه‌ها و پیام‌های واشنگتن چشم دوخته و آن را رصد می‌کند.

ریابکوف ادامه داد: البته ما برخی نشانه‌های مخابره‌شده درباره ازسرگیری مذاکرات معاهده پیمان نو را رصد می‌کنیم، اما هنوز پشت پرده این پیام‌ها مشخص نیست و به طور کلی، مذاکرات از مجاری رسانه انجام نمی‌شود.

معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که اهداف سیاست خارجی وزارت خارجه این کشور همچنان بدون تغییر به قوت خود باقی است. به گفته وی، دیدگاه وزارت خارجه «ایجاد توازن امنیتی جدیدی است که تمام مؤلفه‌های تأثیرگذار بر ثبات راهبردی را در بردارد.»

وی افزود: برای نیل به این هدف، مسکو در تمام حوزه‌ها اعم از تسلیحات تهاجمی و تدافعی، هسته‌ای و سلاح‌های متعارفِ دارای قابلیت راهبردی، نهایت تلاش خود را در مذاکرات خواهد کرد.

ریابکوف در ادامه تاکید کرد: مسکو با هدف کاهش تنش‌ها و مخاطرات و ممانعت از تشدید رقابت تسلیحاتی خطرناک و همچنین تقویت ثبات راهبردی از طریق اقدامات کنترل تسلیحاتی، همواره از تعامل عملی با واشنگتن استقبال کرده است.

با این وجود، معاون وزیر خارجه روسیه درباره اینکه آیا آمریکا «سیاست‌های مخرب و آگاهانه خود را تغییر خواهد داد و در شرایطی یکسان و با درنظر گرفتن نگرانی‌های امنیتی مسکو، آماده گفت‌وگو خواهد شد یا خیر»، هشدار داد و تاکید کرد که هنوز تصمیم نهایی دراین‌باره گرفته نشده است.

واشنگتن در فوریه سال جاری به طور رسمی پیمان استارت نو (New START) را توسعه داد. توافقی که تسلیحات هسته‌ای طرفین را تا ۵ فوریه ۲۰۲۶ به ۷۰۰ موشک، ۸۰۰ پرتابگر موشک و یک هزار و ۵۵۰ کلاهک جنگی محدود می‌سازد. تصمیم آمریکا برای احیای این پیمان که توسط «باراک اوباما» رئیس جمهور وقت ایالات متحده و «دیمیتری مدودوف» رئیس جمهور وقت روسیه (در سال ۲۰۱۰) امضا شده بود، مورد استقبال مسکو قرار گرفته است.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.