تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, سیاست
شماره : 28669
تاریخ : 27 مهر, 1401 :: 20:57
سردار کوهستانی خبر داد: تجهیز یگان صابرین به پهپادهای جدید انتحاری یگان‌های واکنش سریع نیروی زمینی سپاه به پهپادهای جدید انتحاری پرسه زن مجهز شدند.

به گزارش گروه سیاسی عصر قانون در سومین روز از این رزمایش جدیدترین پهپاد انتحاری پرسه زن با نام معراج ۵۲۱ و با سر جنگی‌های متفاوت عملیاتی شد.
سردار علی کوهستانی مسئول سازمان تحقیقات و جهاد خود کفایی نیروی زمینی سپاه در خصوص ویژگی‌های این پرنده به خبرنگار تسنیم گفت: وزن سرجنگی این پهپاد در سه رنج ۵۰۰ گرم، ۷۰۰ گرم و ۱۰۰۰ گرم (یک کیلوگرم) است. وی افزود: این پرنده با مداومت پروازی ۵ تا ۱۵ دقیقه، دارای بردی معادل ۵ کیلومتر است. به گفته سردار کوهستانی، این پهپاد با قابلیت حمل توسط نفر، هم اینک در اختیار یگان‌های واکنش سریع نیروی زمینی از جمله یگان صابرین قرار دارد. این پهپاد از لانچرهای کوچک در اختیار نیروهای پیاده پرتاب شده و کاربر آن می‌تواند آن را از طریق نمایشگری که در اختیار دارد، به سمت هدف موردنظر هدایت کند.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.