تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : سیاست
شماره : 30400
تاریخ : 5 آبان, 1401 :: 16:12
آیت الله نوری همدانی در بیانیه ای تاکید کرد؛ لزوم برخورد با کسانی که امنیت مردم را به خطر می‌اندازند مرجع تقلید شیعیان با صدور پیامی جنایت هولناک در حرم شاهچراغ (ع) را محکوم و به خانواده های شهدا این حادثه تروریستی تسلیت گفت.

به گزارش گروه سیاسی عصر قانون آیت الله حسین نوری همدانی با صدور پیامی جنایت تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) را محکوم و به خانواده‌های شهدا این حادثه تروریستی تسلیت گفت که متن آن به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم انا لله وانا الیه راجعون خبر حادثه تروریستی در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (علیه السلام) و شهادت عده‌ای از عزیزان موجب تأسف و تأثر عمیق گردید. بدون شک این اقدام با پشتوانه مالی و اطلاعاتی برخی از کشورهای مستکبر از جمله آمریکا و اسرائیل و ایادی منطقه‌ای آنان با استفاده از شرایط پیش آمده داخلی صورت پذیرفت. اینجانب ضمن محکوم کردن این جنایت هولناک و تسلیت به ملت عزیز ایران خصوصاً اهالی متدین فارس و خانواده معظم شهدای این حادثه تروریستی، از مسئولان محترم می‌خواهم بطور جدی این موضوع را پیگیری نموده و با همه کسانی که امنیت مردم را به خطر می‌اندازند و زمینه ساز ناامنی هستند برخورد نمایند و با کمک مردم شجاع ایران زمینه سو استفاده از دشمنان گرفته شود. امروز وظیفه اول همه مدیران خدمت به مردم و حل مشکلات آنها و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌باشد. وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.