تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : جامعه
شماره : 39344
تاریخ : 20 آذر, 1401 :: 10:07
تعدادی از بازداشت شدگان زیر ۱۸ سال اغتشاشات اخیر آزاد شدند دبیر ستاد حقوق بشر در ادامه بررسی وضعیت بازداشت شدگان اغتشاشات اخیر در تهران، از کانون اصلاح و تربیت تهران بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون، کاظم غریب‌آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر، در ادامه بررسی وضعیت بازداشت شدگان اغتشاشات اخیر در تهران، از کانون اصلاح و تربیت تهران بازدید و با تمامی ۲۰ نفر بازداشتی زیر ۱۸ سال (عمدتاً ۱۷ و تا ۱۸ سال) استان تهران از نزدیک گفت‎وگو کرد و در جریان وضعیت آنان قرار گرفت.

دبیر ستاد حقوق بشر که پیش از این و در طول هفته گذشته از زندان تهران بزرگ، زندان زنان و بازداشتگاه‌های امنیتی نیز بازدید کرده بود، در نشست‌هایی جداگانه با مقامات زندان‌ها، دادستان عمومی و انقلاب تهران، سرپرست و قضات دادسرای امنیت تهران، و رئیس و قضات دادگاه انقلاب نتایج بازدیدها و گفتگوهای خود را با آنان در میان گذاشت و تصمیمات لازم در برخی حوزه‌ها اتخاذ شد.

در نتیجه این بازدیدها و در ادامه تدابیر رئیس قوه قضائیه، تعدادی از بازداشت شدگان دارای شرایط، با صدور قرارهای لازم آزاد شدند.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.