تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, سیاست
شماره : 43616
تاریخ : 8 دی, 1401 :: 16:30
چرا فرزین بهترین گزینه برای جایگزین صالح آبادی است؟ جلسه ویژه هیات دولت برای بررسی التهابات بازار ارز ساعت ۱۴ امروز پنجشنبه با حضور وزرای دولت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار عصر قانون، جلسه ویژه هیات دولت که برای بررسی التهابات بازار ارز امروز پنجشنبه با حضور وزرای دولت برگزار می‌شود که می تواند آبستن تصمیمات مهمی در این حوزه باشد که شاید تغییر صالح آبادی رییس بانک مرکزی بتوان یکی از اتفاقات مهم پس از این جلسه به شمار رود.

اما چرا تغییر در بانک مرکزی؟

ضرورت حفظ و ارتقای ارزش پولی، دولت را بالاخره در موقعیت خانه تکانی اقتصادی قرار می‌دهد تا سکان بانک مرکزی را برای خروج از چالش نوسانات ارزی از دستان صالح آبادی خارج کند، از بین شنیده‌ها و گزینه‌های احتمالی محمدرضا فرزین، اقتصاددان، دانشیار دانشگاه علامه‌طباطبایی و مدیرعامل کنونی بانک ملی؛ یک گزینه پررنگ و قابل اعتنا است. با توجه به تشکیل جلسه فوق العاده دولت امروز پنج شنبه ۸ دیماه پیش انتظار میرود به زودی خبر جایگزینی یک اقتصاددان حوزه مالی با رئیس فعلی بانک مرکزی از جلسه دولت منتشر شود. اما پیش از هر گفت و گویی بد نیست کارنامه فرزین را ارزیابی کنیم و نیم نگاهی به عملکرد او در مسئولیت‌های مختلف داشته باشیم.

فرزین یک اقتصاددان ایرانی است که مدیرعاملی بانک کارآفرین را در کارنامه دارد. هم اکنون نیز مدیرعامل بانک ملی ایران است و در دوره اداره بانک کارآفرین طبق گزارش‌های منتشر شده توانست این بانک را به رشد برساند به نحوی که تحلیل‌گران اقتصادی تعبیر گذر بانک از نوجوانی به جوانی را با حضور فرزین به کار بردند.

اما عملکرد فرزین طی دوره اخیر مدیریت بانک ملی ایران نشانده خارج کردن بانک ملی از زیانده بودن فراوان این بانک دولتی است. فرزین عضویت در هیئت مدیره بانک کشاورزی، معاون امور اقتصادی و دارایی وزارت اقتصاد از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۱ و مدیرعاملی صندوق توسعه ملی را در کارنامه کاری خود دارد. وی همچنین در دولت دهم دبیر ستاد هدفمندسازی یارانه‌ها بود. وی به عنوان یکی از گزینه‌های تصدی وزارت اقتصاد در دولت رئیسی مطرح بوده که برنامه اقتصادی دولت رئیسی را نیز پیش از انتخابات تهیه و تنظیم نمود.

محمدرضا فرزین دکتری اقتصاد دانشگاه علامه را دارد و دانش آموخته دانشگاه‌های شهید بهشتی و دانشگاه تهران نیز بوده و صاحب تألیف دهها جلد کتاب اقتصادی است. تألیف کتاب مبانی طرح تحولات اقتصادی با تأکید بر هدفمندکردن یارانه‌ها، معاونت امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی، تألیف کتاب «آسیب‌شناسی شبکه توزیع کشور»، مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی و ترجمه کتاب «جهانی‌شدن و گذارهای اقتصادی» تألیف کیتگریفین، انتشارات سازمان برنامه و بودجه از جمله آنهاست.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.