تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, سیاست
شماره : 47611
تاریخ : 1 بهمن, 1401 :: 14:38
کشف یک تن مواد مخدر در آب‌های چابهار توسط نیروی دریایی سپاه فرمانده پایگاه دریایی امام علی (ع) چابهار گفت: یک فروند شناور متخلف حامل محموله مواد مخدر از نوع تریاک به وزن تقریبی یک تن با اشراف اطلاعاتی و رصد مستمر کشف و توقیف کردند.

به گزارش گروه سیاسی عصر قانون، ناوسالاریکم پاسدار نوذری ، فرمانده پایگاه دریایی امام علی (ع) چابهار گفت: این محموله مواد مخدر از نوع تریاک و با وزن تقریبی نزدیک به یک تن می باشد که در منطقه عمومی چابهار و دریای عمان با هوشمندی کامل، اشراف اطلاعاتی و رصد محیط پیرامونی کشف و ضبط شد.

فرمانده پایگاه دریایی امام علی (ع) چابهار افزود: این اقدام با هدف مبارزه با سوداگران مرگ و در راستای انجام گشت‌های دریایی مستمر نیروهای اطلاعاتی این پایگاه صورت می گیرد .

ناوسالار یکم پاسدار نوذری گفت: رزمندگان دریادل نیروی دریایی سپاه با تأکید و ابلاغ صریح سردار تنگسیری فرمانده محترم نیروی دریایی سپاه پاسداران بصورت جدی و محکم در مقابل سوداگران مرگ و قاچاقچیان سازمان یافته با اقتدار عمل می کنند.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.