تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, سیاست
شماره : 51960
تاریخ : 25 بهمن, 1401 :: 22:37
خزعلی؛ فرهنگ عمومی خواسته است حجاب را در قانون قرار دهیم معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: فرهنگ عمومی خواسته است حجاب را در قانون قرار دهیم.

به گزارش گروه  اجتماعی عصر قانون انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده امشب در برنامه تهران ۲۰ به تبیین مسائل بانوان از بیانات رهبر انقلاب پرداخت و در خصوص حجاب، حضور بانوان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تأثیر حضور بانوان در ارکان مختلف کشور و حمایت از تسهیلات و چرخه تولید و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی ویژه بانوان سخن گفت.
وی درباره موضوع حجاب بیان داشت: حجاب منجر به پیشگیری از خشونت، پیشگیری از آسیب‌ها و منجر به گرمی خانواده، پاکی قلب‌ها و کمال زن می‌شود. خزعلی گفت: همچنین حجاب باعث می‌شود زن با فکر و عقیده و با طرح‌های خود در جامعه وارد شود، نه این‌که به چشم ابزار به او نگاه کنند. شاه به عنوان ابزار به زن نگاه می‌کند و توصیف می‌کند که زنی خوب است که فریبا باشد. می‌خواهیم این نگاه و نگاه غربی به زن کنار گذاشته شود. معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ادامه داد: اکثر دختران ما دختران عفیفی هستند که طالب پاکی‌اند اگر این‌ها تبیین شود، اکثر دختران ما برای صیانت از خانواده خود تلاش می‌کنند. وی گفت: آنچه در قانون ذکر می‌شود برای صیانت از خانواده‌هاست که اگر این‌ها را درست تبیین کنیم؛ بسیاری از زنان ما پذیرای این فرهنگ ایرانی اسلامی هستند. خزعلی خاطر نشان کرد: فرهنگ عمومی خواسته است حجاب را در قانون قرار دهیم. باید تلاش کنیم فلسفه قرار دادن این امر در قانون را برای دختران و زنان تبیین کنیم که اگر این‌ها را درست تبیین کنیم؛ بسیاری از زنان ما پذیرای این فرهنگ ایرانی - اسلامی هستند. خزعلی بیان داشت: ابتدا باید گفت هر کشوری، هر منطقه‌ای و محدوده‌ای با توجه به فرهنگ خود، آداب پوشش و آداب و سنن رفتاری خاصی دارد و باید این امر را به رسمیت بشناسیم و مقابل یک‌جانبه‌نگری که از غرب تحمیل می‌شود، بایستیم. وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر باید تلاش کنیم فلسفه این امر و حکمتی که این امر را در قانون قرار داده‌ایم و فرهنگ عمومی خواسته است این امر را در قانون قرار دهیم را، در گفت‌وگو با نسل جوان تبیین کنیم. معاون رئیس جمهور در پاسخ به این پرسش که در کدام عرصه حضور زنان در جامعه مؤثرتر است؟ فرهنگ و هنر، اقتصاد و کارآفرینی، سیاست و تربیت و آموزش؟ گفت: تربیت و آموزش به‌طور زیر بنایی نقش اول را دارد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.