تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : بین الملل
شماره : 54971
تاریخ : 15 اسفند, 1401 :: 13:48
پدافند هوایی روسیه ۳ موشک را در خاک این کشور سرنگون کرد فرماندار منطقه بلگورود روسیه اعلام کرد که پدافند هوایی مسکو سه موشک را در این منطقه سرنگون کرده است.

به گزارش گروه بین الملل عصر قانون به نقل از رویترز، بر اساس اعلام ویاچسلاو گلادکوف، فرماندار منطقه بلگورود، پدافند هوایی ارتش روسیه سه فروند موشک را در این منطقه هم‌مرز با اوکراین سرنگون کرده است.

به گفته گلادکوف، بقایای این موشک‌ها پس از سرنگونی و سقوط به قطع شدن چند کابل برق در شهر نووی اوسکول منجر شده اما وسعت خسارت وارده هنوز مشخص نیست. همچنین به گفته وی، یک نفر در این حادثه زخمی شده است.

بلگورود که با منطقه خارکیف اوکراین هم‌مرز است، از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲(۵ اسفند ۱۴۰۰) بارها زیر آتش حملات گسترده نیروهای اوکراین بوده است. با این حال، کی‌یف هرگز به طور علنی مسئولیت حملات به خاک روسیه و اراضی تحت کنترل این کشور را برعهده نگرفته است.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.