تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, سیاست
شماره : 63065
تاریخ : 14 اردیبهشت, 1402 :: 9:43
رئیس قوه قضائیه: رفع موانع سرمایه گذاری در کردستان از اولویت‌های قوه قضائیه است رئیس قوه قضائیه گفت: امیدواریم در سال مهار تورم و رشد اقتصادی برای رفع موانع پیش روی توسعه اقتصادی و امنیت سرمایه گذاری در کردستان با کمک مجلس و دولت تلاش کنیم.

به گزارش گروه سیاسی عصر قانون حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح امروز در بدو ورود به فرودگاه سنندج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خدا را سپاسگزارم که توفیقی حاصل شد که به خطه سرسبز کردستان با مردمانی رئوف و مهربان سفر کنم.
وی افزود: مردم فرهنگ دوست و هنرپرور کردستان طی چهار دهه از عمر انقلاب همواره یار و یاور انقلاب بوده‌اند. حجت الاسلام والمسلمین اژه ای خاطرنشان کرد: در این سفر سعی می‌کنیم مشکلات دستگاه قضائی و سازمان‌های وابسته را از نزدیک ببینیم و رفع کنیم. رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: امیدواریم در سال مهار تورم و رشد اقتصادی برای رفع موانع پیش روی توسعه اقتصادی و امنیت سرمایه گذاری در کردستان با کمک مجلس و دولت تلاش کنیم و یکی از اهداف سفر به استان کردستان در این راستا بوده است. حجت‌الاسلام والمسلمین اژه ای خاطرنشان کرد: در این سفر تلاش می‌کنیم به صورت مستقیم و چهره به چهره با مردم بشینیم و از نزدیک با پیشنهادات، انتقادات و دغدغه‌های مردم کردستان آشنا شویم. وی افزود: به عنوان مثال ساکنان یکی از شهرک‌های سنندج با مشکلاتی مواجه شدند که دستور دادیم قبل از سفر این مهم رسانه‌ای شود و خبر رفع دغدغه مردم ساکن این شهرک اطلاع رسانی شود. رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: اینجا معادن و کارخانجاتی دارد که تعطیل است که در صورت راه اندازی می‌تواند به توسعه اقتصادی کردستان کمک کند لذا در این سفر سعی می‌کنیم مشکلات پیش روی این صنایع و معادن را برطرف کنیم.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.