تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : بین الملل
شماره : 63439
تاریخ : 17 اردیبهشت, 1402 :: 9:55
نماینده پارلمان انگلیس: مخالفان پادشاه از انگلیس بروند هم‌زمان با تاجگذاری پادشاه انگلیس، هزاران نفر با تجمع در شهر لندن علیه نظام سلطنتی تظاهرات کردند، اما مقام ارشد حزب حاکم می‌گوید هر کس خاندان سلطنتی را دوست ندارد، از این کشور مهاجرت کند.

به گزارش گروه بین الملل عصر قانون، در پی تظاهرات مخالفان نظام پادشاهی در انگلیس، هم‌زمان با تاجگذاری چارلز سوم، نماینده پارلمان انگلیس و معاون رئیس حزب محافظه‌کار از مخالفان خواست از انگلیس مهاجرت کنند.

«لی اندرسون»، با انتشار پیامی در توییتر نوشت: پادشاه من نیست؟ اگر شما نمی‌خواهید در کشوری زندگی کنید که نظام پادشاهی دارد، راه‌حل تظاهرات با شعارهای احمقانه نیست، راه‌حل مهاجرت است.

نماینده پارلمان انگلیس: مخالفان پادشاه از انگلیس بروند

پلیس انگلیس اعلام کرد رهبر گروه ضد سلطنتی جمهوری و ۵۱ نفر دیگر را در مراسم تاجگذاری پادشاه چارلز سوم در روز شنبه دستگیر کرد.

براساس گزارش‌ها، صدها نفر از تظاهرکنندگان زردپوش در میان جمعیتی در مسیر راهپیمایی در مرکز لندن حضور داشتند جمع شدند تا از کسانی که در لباس‌های قرمز، سفید و آبی پوشیده بودند متمایز شوند و تابلوهایی با مضمون «پادشاه من نیست» را در دست داشتند.

گروه جمهوری نیز تأیید کرده است که رهبر آن‌ها با نام «گراهام اسمیت» قبل از شروع راهپیمایی بازداشت شده بود و عکس‌هایی در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد افسران پلیس پلاکاردهای تظاهرکنندگان را ضبط می‌کنند. هوادران جمهوری می‌گویند بزرگترین اعتراض را علیه پادشاه انگلیس در تاریخ معاصر این کشور برگزار کردند و معترضان در حالی که شاه چارلز و ملکه کامیلا راهی کلیسای وست مینستر شدند، شروع به هو کردن خانواده سلطنتی کردند.

همچنین در گلاسکو در اسکاتلند و کاردیف در ولز تظاهراتی برگزار شد و شرکت کنندگان در آن تابلوهایی را در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود: «لغو سلطنت، نیاز مردم». در رسانه‌های اجتماعی، بسیاری بحران هزینه‌های زندگی انگلیس را با شکوه و تشریفات مراسم تاجگذاری مقایسه کردند.

نظرسنجی‌ها نیز نشان می‌دهد که حمایت از سلطنت رو به کاهش است و جایگاه خانواده سلطنتی در میان جوانان ضعیف‌ترین است.

کلایو لوئیس، یکی از نمایندگان مخالف حزب کارگر با انتقاد از پادشاه انگلیس گفت: «این یک فرد میلیاردر است که در ثروت و امتیاز متولد شده است و اساساً نمادی از نابرابری ثروت و قدرت در جامعه ما است.»

در لندن نیز، معترضان خواستار یک رئیس دولت منتخب شدند و گفتند که خاندان سلطنتی در یک دموکراسی مبتنی بر قانون اساسی مدرن جایی ندارد. روی یکی از پلاکاردها نیز نوشته شده بود: «فکر نمی‌کنی این همه کار کمی احمقانه است.»

از زمانی که چارلز در سپتامبر گذشته به پادشاهی رسید، اعتراضاتی علیه او صورت گرفته است. او در ماه مارس در یک رویداد روز مشترک المنافع در کلیسای وست مینستر مورد حمله قرار گرفت و در نوامبر در یورک با تخم مرغ مورد هدف قرار گرفت.

مرگ ملکه همچنین بحث‌هایی را در استرالیا، جامائیکا و دیگر بخش‌های کشورهای مشترک المنافع بر سر جایگاه چارلز به عنوان رئیس دولت این کشورها برانگیخته است. مقامات در استرالیا نیز اعلام کردند که برای صرفه جویی در هزینه، بادبان‌های خانه اپرای سیدنی را به نشانه تاج گذاری روشن نخواهند کرد.

در انگلیس، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اکثریت همچنان خواهان خانواده سلطنتی هستند، اما روند بلندمدت کاهش حمایت از آن‌ها را نشان می‌دهد. یک نظرسنجی که توسط YouGov در ماه گذشته انجام شد، نشان داد که ۶۴ درصد از مردم انگلیس گفته‌اند که علاقه کمی به تاج گذاری دارند یا اصلاً علاقه ندارند. در میان افراد ۱۸ تا ۲۴ ساله، این تعداد به ۷۵ درصد رسیده بود.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.