تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار مهم, بین الملل, سیاست
شماره : 77434
تاریخ : 14 مرداد, 1402 :: 21:50
میقاتی: لبنان اصل عدم مداخله در امور کشورها را محترم می‌شمارد نخست وزیر پیشبرد امور لبنان با اشاره به روابط قوی میان کویت و لبنان اعلام کرد که کویت همواره حامی لبنان بوده است.

به گزارش گروه بین الملل عصر قانون به نقل از خبرگزاری لبنان، نجیب میقاتی نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان بر عمق روابط میان کویت و لبنان تاکید کرد.

وی گفت که کویت همواره حامی برادران لبنانی خود بوده است.

دفتر نخست وزیری لبنان روز شنبه در بیانیه ای به اظهارات امین سلام، وزیر اقتصاد لبنان مربوط به بازسازی سیلوهای گندم در لبنان و دعوت از کویت و امیر این کشور به کمک در این امر و توضیح وزیر در این خصوص اشاره کرد.

در این بیانیه آمده است: میقاتی بر احترام لبنان به اصل عدم مداخله در امور داخلی همه کشورها از جمله کویت که در آن سازوکار تصمیم گیری تابع ضوابط قانون اساسی است، تاکید دارد.

لازم به ذکر است که وزارت امور خارجه کویت در واکنش به اظهارات وزیر اقتصاد لبنان درباره درخواست بازسازی سیلوهای گندم بیروت با یک امضا، تاکید کرد که هیچ‌گونه مداخله در امور داخلی خود را نمی‌پذیرد و وزیر اقتصاد لبنان باید سخنانش را پس بگیرد.

پیش از این، امین سلام، وزیر اقتصاد لبنان، از نواف الاحمد الصباح، امیر کویت درخواست کرد تا سیلوهای گندمی را که در انفجار بندر بیروت ویران شده بود، بازسازی کند.

وزیر اقتصاد لبنان در سومین سالگرد انفجار بندر بیروت اعلام کرد که ۳ هفته پیش پیامی به امیر کویت فرستاده و از او تقاضا کرده که سیلوهای گندم کشورش را بازسازی کند.

وی گفت: برای تکمیل ابتکار صباح الاحمد الصباح، امیر فقید کویت در ساخت سیلوها، روی حمایت کویت حساب می کنیم.پس از نابودی سیلوهای بندر بیروت، لبنان از نظر امنیت غذایی با چالش‌های بزرگی مواجه است و امروز برای تامین نیاز خود به واردات گندم وابسته است.

وزیر اقتصاد لبنان ابراز امیدواری کرد که به زودی پاسخی از کویت دریافت کند.

لازم به ذکر است که انفجار بندر بیروت عصر روز ۴ اوت ۲۰۲۰ (۱۴ مرداد ۱۳۹۹) در بندر بیروت واقع در بیروت، پایتخت لبنان رخ داد و ساختمان‌های زیادی در منطقهٔ اشرفیه را تخریب کرد. موج ناشی از انفجار باعث وارد شدن خسارات گسترده به ساختمان‌های اطراف محل انفجار شد. این انفجار بسیار قدرتمند باعث کشته شدن ۲۲۰ نفر و زخمی شدن حدود ۷۰۰۰ نفر و مفقود شدن بیش از ۱۱۰ نفر شد و همچنین بر اساس اعلام فرمانداری بیروت، بیش از ۳۰۰ هزار نفر بر اثر این حادثه بی‌خانمان شده‌اند. شدت انفجار (معادل حدود ۱۰۰۰ تن تی‌ان‌تی) به حدی بود که به عنوان یکی از قوی‌ترین انفجارهای غیرهسته‌ای تاریخ محسوب می‌شود.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.