به گزارش گروه فرهنگی عصر قانون، در نشست شورای برنامهریزی بعثه مقام معظم رهبری که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امورحج و زیارت برگزار شد، غلامرضا رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گزارش مشروحی از بررسیها و کارشناسیهای انجام شده برای از سرگیری سفرهای عمره ارائه کرد.
وی با بیان راهکارها و برنامههای پیشنهادی در خصوص از سرگیری سفرهای عمره، به بررسیهای انجام شده در خصوص اعزام کارگروهها و عوامل مورد نیاز، پروازها و سرفصل فعالیتهای امور عمره اشاره کرد.
سرپرست حجاج ایرانی نیز در ادامه توصیههایی در ارتباط با زمانبندی و تعداد ایستگاههای پروازی برای اعزام عمرهگزاران ارائه و تصریح کرد: سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری برای اجرای عملیات عمره در زمان مطلوب آمادگی دارند و در انتظار اعلام تصمیمات حاکمیتی در این مورد هستند.
این جلسه با گزارش حجت الاسلام والمسلمین سید حسین رکنالدینی، معاون فرهنگی بعثه فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری درباره فعالیتهای فرهنگی انجام شده در حج ۱۴۰۲ ادامه یافت و وی به برگزاری ۱۵۰ برنامه محفل انس و معرفت، ۳۷ دعای کمیل متمرکز، ۲۴ دعای ندبه متمرکز، ۱۸ برنامه ویژه مناسبتهای خاص ملی و مذهبی، ۶۷ برنامه زیارت دوره ویژه، ۱۰۴ برنامه مکهشناسی و مدینهشناسی و ۴۷ مخفل انس با قرآن اشاره کرد و افزود: برگزاری همایشهای مختلف و دهها نشست با خادمان فرهنگی، روحانیون، معین و معینهها و مدیران فرهنگی مجموعهها از دیگر فعالیتهای صورت گرفته بوده و برنامههای مشابه نیز جداگانه در ارتباط با زائران اهل سنت در مکه و مدینه برگزار شده است.
در پایان نیز گزارش ستاد مدیریت بحران در حج تمتع ۱۴۰۲ در خصوص نظرسنجی انجام شده از زائران در مورد ارزیابی میزان رضایتمندی از بخشهای حمل و نقل، خدمات پزشکی، تغذیه و تدارکات، خدمات فرودگاهی و پرواز، اسکان و… ارائه و تصریح شد که میزان رضایتمندی از عملیات حج در مجموع نزدیک به ۸۲ درصد بوده است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تهیه اینگونه گزارشها را در راستای برنامهریزیهای آینده حج مفید ارزیابی و تصریح کرد که این نظرسنجی میزان رضایتمندی اجمالی از فعالیت بخشهای مختلف را نشان میدهد که خدمات نقل بیشترین و اسکان کمترین رقم را شامل میشود.