رییس دیوان عدالت اداری مطرح کرد؛آرای قطعی و قبلی دیوان باید برای اشخاص با ادعای مشابه اجرا شودرییس دیوان عدالت اداری گفت: دستگاههای اجرایی باید از ورود دعاوی تکراری به دیوان جلوگیری و آرای قطعی و قبلی دیوان را برای اشخاص با ادعای مشابه اجرا کنند.
به گزارش ـگروه سیاسی عصر قانون نشست مشترک رئیس و معاونان دیوان عدالت اداری با وزیر و معاونان آموزش و پرورش، با هدف همکاری و تعامل بیشتر به میزبانی دیوان عدالت اداری برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری، در این نشست با اشاره به تبصره ماده ۱۱ و تصویب جدیدماده ۹۳ قانون دیوان عدالت اداری، اظهارکرد: پس از صدور حکم و قطعیت آن بر اساس این ماده، مرجع محکومعلیه علاوه بر اجرای حکم، مکلف است در موارد مشابهی که با حکم صادره وحدت موضوع دارد، مفاد حکم صادره را در تصمیمات و اقدامات بعدی خود رعایت کند، مشروط بر اینکه با تشخیص رئیس دیوان، رأی قطعی دیگری معارض با آن، توسط همان شعبه یا شعب دیگر دیوان صادر نشده باشد.
رئیس دیوان عدالت اداری با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی باید ترتیبی اتخاذ کنند تا از ورود دعاوی تکراری به دیوان جلوگیری شود، افزود: با توجه به تبصره ماده ۱۱ قانون دیوان عدالت اداری، باید آرای قطعی و قبلی دیوان برای اشخاصی که ادعای مشابه دارند نیز اجرا شود.
در ادامه رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش نیز با تقدیر از دیوان عدالت اداری در خصوص صدور آرای منصفانه به نفع مستخدمان آموزش و پرورش، گفت: قسمت اعظم کارکنان این وزارتخانه را معلمان زحمتکشی تشکیل دادهاند، که نیمی از جمعیت دولت نیز هستند و با توجه به مشکل این وزارتخانه، دیوان عدالت اداری باید توجه ویژه به آموزش و پرورش داشته باشد.
وزیر آموزش و پرورش مشکل کمبود بودجه را چالش اصلی این وزارتخانه دانست و افزود: اجرای آرای دیوان عدالت اداری نیازمند تأمین منابع مالی از سوی دولت است، که دولت بخشی از این منابع مالی را هر ساله تأمین و تأمین بخشی از آن به سال بعد منتقل میشود و این موضوع مشکل را مضاعف میکند و در نتیجه اجرای آرای دیوان نیز به تعویق میافتد.
در پایان ۲ طرف نشست به جهت تعامل بیشتر در حوزه پیشگیری، به تشکیل مستمر جلسات و ایجاد کارگروه مشترک تاکید کردند.