تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : بین الملل
شماره : 8189
تاریخ : 30 خرداد, 1401 :: 9:43
اولیانوف: هدف غربی ها خارج کردن مذاکرات وین از مسیر خود بود نماینده روسیه در سازمان های بین المللی اعلام کرد که قطعنامه ضدایرانی غربی ها در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی اشتباهی محاسباتی بود که با هدف خارج کردن مذاکرات از مسیر خود ارائه شد.

به گزارش گروه بین الملل عصر قانون، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان های بین المللی مستقر در وین اعلام کرده که هدف غربی ها از قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام خارج کردن مذاکرات وین از مسیر اصلی خود بوده است.

اولیانوف مسئله فوق را در تایید توییت روزنامه تهران تایمز با این مضمون که همزمان با ادامه تلاش‌های دیپلماتیک برای رفع تحریم‌های یکجانبه برضد ایران، به نظر می‌رسد نگرش آمریکا و تروئیکای اروپایی (E۳ شامل فرانسه، بریتانیا و آلمان) بیشتر بر شکست مذاکرات وین متمرکز شده است، اعلام کرد.

وی در این رابطه در توییت خود نوشت: قطعنامه اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که توسط سه کشور اروپایی و آمریکا حمایت می‌شود، دلیلی برای این باور است که آنها تلاش می‌کنند مذاکرات وین در مورد برجام را از مسیر خارج کنند.

اولیانوف در ادامه پیام خود افزود: اما به نظر من این مسئله یک اشتباه محاسباتی راهبردی غیرعمدی بود و این کشورها همچنان به دنبال نهایی کردن موفقیت آمیز مذاکرات هستند.

اولیانوف: هدف غربی ها خارج کردن مذاکرات وین از مسیر خود بود

نماینده روسیه پیشتر نیز طی پیام هایی متعدد از اقدام ضدایرانی غربی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی انتقاد کرده بود.

وی همچنین گفته بود که معتقد است به رغم قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی بر ضد ایران، کماکان شانس احیای برجام وجود دارد.

میخائیل اولیانوف گفته بود: همیشه شانس (احیای برجام) وجود دارد. قطعا زود است که بگوییم این توافق از بین رفته است. این (توافق) در شرایط بن بستی قرار دارد که به احتمال فراوان بعد از تصویب قطعنامه نابخردانه و غیرسازنده شورای حکام آژنس علیه ایران این وضعیت تا مدت مشخصی ادامه خواهد داشت.

پیشتر آمریکا و سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان پیش نویس طرحی ضد ایرانی را به شورای حکام آژانس بین الملل انرژی اتمی ارائه دادند که بعدا به رای گذاشته شد با ۳۰ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از سوی هند، لیبی و پاکستان به تصویب رسید.

گفته شد که روسیه و چین به این قطعنامه رأی منفی دادند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.