تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : بین الملل
شماره : 8305
تاریخ : 30 خرداد, 1401 :: 15:18
پکن یک موشک ضدبالستیک میان بُرد را با موفقیت آزمایش کرد وزارت دفاع چین در بیانیه ای اعلام کرد که این کشور موشک میان بُرد ضدبالستیک خود را با موفقیت آزمایش کرده و این مسئله ماهیتی دفاعی دارد و هیچ گونه تهدیدی را متوجه هیچ کشوری نمی کند.

به گزارش گروه بین الملل عصر قانون به نقل از گلوبال تایمز، وزارت دفاع چین اعلام کرد که این کشور روز یکشنبه آزمایش شلیک یک موشک ضدبالستیک میان برد زمین پایه را با موفقیت انجام داده است.

وزارت دفاع چین در بیانیه ای در این رابطه ضمن اعلام این خبر گفت که این آزمایش که در داخل مرزهای چین انجام شده به اهداف خود دست یافته است.

این وزارت خانه در ادامه افزود که این آزمایش ماهیتی دفاعی داشته و برضد هیچ کشوری انجام نشده است.

این ششمین آزمایش متوالی است که چین در این زمینه انجام داده است.

بر اساس گزارش های رسانه ها و بیانیه های رسمی، چین سایر آزمایش ها در این زمینه را در سال های ۲۰۱۰، ۲۰۱۳، ۲۰۱۴، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ انجام شده است.

تحلیلگران چینی در این باره اعلام کردند که رهگیری موفقیت‌آمیز قابلیت اطمینان چتر موشک ضدبالستیکی چین را در زمانی که فناوری‌های مرتبط با موشک‌های بالستیک و موشک‌های ضد بالستیک رهگیر در حال بهبود هستند، ثابت کرد.

یک تحلیلگر نظامی چین که نخواست نامش فاش شود در این باره گفت که آزمایش‌های بیشتر نشان می‌دهد که قابلیت موشک‌های ضد بالستیک چین در حال قابل اطمینان تر شدن است و چنین آزمایش‌هایی به دفاع و امنیت ملی چین کمک و به عنوان یک عامل بازدارنده در برابر باج‌گیری هسته‌ای عمل می‌کند.

پرواز یک موشک بالستیک قاره پیما معمولا از سه مرحله تشکیل شده است. اول، مرحله اول تقویتی است که در آن تقویت کننده موشک، آن را به آسمان می رساند. مرحله دوم یا میانی آن است که در آن تقویت کننده با حرکت موشک به خارج از جو متوقف می شود. سومین و آخرین مرحله ورود مجدد است که در آن موشک دوباره وارد جو می شود و روی هدف خود شیرجه می رود.

تحلیلگران در زمینه می گویند که رهگیری یک موشک بالستیک قاره پیما در مرحله میانی بسیار چالش برانگیز است زیرا در این مرحله، موشک که معمولاً به کلاهک هسته ای مجهز است، در خارج از جو و با سرعت و شتابی بسیار بالا حرکت می کند.

رهگیری یک موشک بالستیک در مرحله اول پرتاب آن از نظر فنی آسان است زیرا موشک هنوز به زمین نزدیک است و در حال شتاب گرفتن است، اما نزدیک شدن به محل پرتاب که معمولاً در اعماق قلمرو متخاصم قرار دارد، دشوار است. در مرحله سوم نیز رهگیری چالش برانگیز است زیرا سرعت شیرجه موشک بسیار بالا است.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.