تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : خبر برتر, سیاست
شماره : 85669
تاریخ : 10 مهر, 1402 :: 9:37
به مناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) انجام شد؛ موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات دو هزار نفر از محکومان رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار نفر از محکومان محاکم موافقت کردند.

به گزارش گروه سیاسی عصر قانون به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر معظم انقلاب اسلامی با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار نفر از محکومان محاکم موافقت کردند.

این عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات به درخواست رئیس قوه قضائیه و به مناسبت حلول ماه ربیع‌الاول و فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (صلی‌الله علیه و آله و سلم) و امام جعفر صادق (علیه‌السلام) انجام شد.

رئیس قوه قضائیه در نامه خود، عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات را برای دوهزار و دویست و هشتاد و چهار نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضائی نیروهای مسلح و سازمان تعزیرات حکومتی، درخواست کرده بود.

© 2025 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.