به گزارش گروه فرهنگی عصر قانون احمر اسماعیل در ارتباط با اهمیت برگزاری نشست تبادل تجربیات فناوری در حاشیه رویداد مصطفی (ص) برای کشورهای اسلامی اظهار داشت: کشورهای اسلامی هم مانند سایر کشورها در دانشگاههای خود، بخش فناوری دارند و با حضور در نشستهای این چنینی، دانشمندان از دانشگاهها و از سوی مقابل، صنعتگران و فناوران میتوانند با هم به تبادل تجربیات بپردازند. این تبادل تجربیات به پیشرفت کشورهای اسلامی کمک میکند.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه ایران درگیر تحریم است، قرار گرفتن اندیشمندان و فناوران در نشستها تبادل تجربیات درکنار یکدیگر، به اعتلای کشورهای اسلامی و به ویژه کشور ایران کمک کرده و برای آینده فناوری، نقش مصبت دارد.
مدیر سازمان همکاریهای اقتصادی هشت کشور اسلامی درحال توسعه، با اشاره به تأثیرات مثبت برگزاری رویداد مصطفی (ص) تاکید کرد: یکی از نکات مثبت هفته مصطفی (ص) این است که گستره عظیمی از افراد از تمام کشورها و حوزههای مختلف ازجمله پزشکی و صنعت در این رویداد حضور داشته و با یکدیگر تعاملات علمی و صنعتی برقرار میکنند.
وی افزود: باتوجه به اینکه ایران دچار تحریم است، اما من هر بار که به این کشور آمده و در رویدادهای مختلف شرکت میکنم، از حجم فعالیتی که در زمینههای مختلف علمی و نوآوری در ایران انجام میشود، شگفتزده میشوم.