به گزارش گروه بین الملل عصر قانون به نقل از تارنمای ریاست جمهوری کلمبیا، گوستاوو پترو رئیسجمهوری این کشور از طریق حساب کاربری خود در شبکه مجازی ایکس (توییتر سابق) از ارسال این محموله کمک بشردوستانه به غزه خبر داد.
پیش از کلمبیا (۱۸ اکتبر/ ۲۶ مهر)، دولت ونزوئلا نیز بیش از ۳۰ تن کمکهای بشردوستانه به نوار غزه ارسال کرد.
طبق اعلام دولت کلمبیا، به دستور گوستاوو پترو، هواپیمای نیروی هوافضای کلمبیا عازم مصر شده است و در مسیر بازگشت، شهروندان کلمبیایی را که گرفتار جنگ شدهاند، منتقل خواهد کرد.
رئوف المکی (Rauf Malki) سفیر فلسطین در کلمبیا با قدردانی از اقدام دولت بوگوتا اعلام کرد این محموله اقلام بهداشتی، مواد غذایی و تشک را شامل میشود. وی همچنین تاکید کرد: پیش از هر چیز باید گذرگاههای بشردوستانه باز شود تا کمکهایی چون آب، دارو، مواد غذایی، سوخت به مردم فلسطین برسد.
سفیر فلسطین در کلمبیا به تازگی در مصاحبه اختصاصی به خبرگزاری پرنسا لاتینا کوبا نیز تصریح کرد: سازمان ملل متحد، نهادهای بینالمللی حقوق بشر و سازمان جهانی بهداشت به صراحت گفتهاند که اقدامات اسرائیل در قطع آب، برق، دارو، سوخت و غذا و همچنین استفاده از فسفر سفید علیه غیر نظامیان، طبق اعلام سازمان ملل ممنوع است و جنایت جنگی قلمداد میشود.
ملکی هشدار داد: ما با یک فاجعه انسانی با ابعاد باورنکردنی روبرو هستیم و متاسفانه جهان غرب با سکوت همدستانه شاهد وقوع فاجعه بر مردم فلسطین است.
رئیسجمهوری کلمبیا که به دنبال آغاز «طوفان الاقصی» در تاریخ هفتم اکتبر (۱۵ مهر)، تحولات فلسطین را به دقت دنبال کرده و واکنشهای اعتراضی متعددی علیه رژیم صهیونیستی داشته است، به تازگی با انتقاد از «عادت» رژیم صهیونیستی به بمباران کودکان اعلام کرد: مردم فلسطین یکی از بدترین بیعدالتیها در جهان معاصر را تجربه میکنند و اسرائیل باید سیاست اشغال خود را کنار بگذارد.
پترو در روزهای اخیر پیامهای متعددی با هدف محکوم کردن اقدامات رژیم اسرائیل با حمایت آمریکا و شرکای آن علیه نوار غزه منتشر کرد و حتی از احتمال قطع روابط با اسرائیل خبر داد.
تازه ترین آمار جنایت رژیم صهیونیستی در غزه نشان میدهد که تاکنون بیش از ۷ هزار و ۱۶۵ نفر در غزه شهید و بیش از ۸۲ هزار نفر مجروح شدهاند. از مجموع شهدای غزه حدود سه هزار نفر کودک و بیش از یکهزار و ۳۰۰ نفر هم زن هستند.