تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : general133
حوزه : اخبار برگزیده, جامعه
شماره : 90558
تاریخ : 15 آبان, 1402 :: 13:12
صحرایی: رقابت آینده،رقابت تمدن‌ها است/ توصیه به تحریم آمریکا توسط نخبگان وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر یک ماه آمریکا را تحریم کنیم و همه نخبگان غیر آمریکایی از آمریکا خارج شوند باید ببینید آیا از آمریکا چیزی باقی می‌ماند؟

به گزارش گروه اجتماعی عصر قانون، رضامراد صحرایی در شصت‌ویکمین سال اعطای جایزه البرز در بخش دانش آموزی گفت: برای گذار جمعی به دوران جدید پیش رو به همدلی نیاز داریم؛ همدلی از جمله چیزهایی‌است که نظام تعلیم و تربیت بر پایه آن قرار دارد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: ویژگی دیگر تحول توجه بیشتر رسانه‌ای است؛ بخش زیادی از علمی که فرا گرفته می‌شود علم واسطه‌ای است و بنابراین ما با نوعی جنگ روایت‌ها مواجه هستیم.

وی با اشاره به فناوری‌های نوین در موضوع آموزش گفت: در این مرحله، هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های نوین از الزامات تحولی است و این سوال پیش می‌آید که ما چقدر با این تحولات آشنا شده‌ایم و آن را فراگرفته ایم.

صحرایی گفت: من از مدیران دستگاه‌های اجرایی می‌خواهم که این حلقه‌های واسط نسل‌ها را برقرار کنند. امروز باید سواد رسانه‌ای و تفکر انتقادی را به خوبی بدانیم. موضوع دیگر، رقابت‌های علمی است رقابت‌های موجب ریزش‌ها و رویش‌ها هستند امروز رقابت ما رقابت تمدن‌هاست و به ادعای بسیاری از پژوهشگران رقابت آینده بر سر تمدن‌هااست. افراد و گروه‌هایی که نتوانند جایگاه تمدنی خود را پیدا کنند در این رقابت از حرکت باز خواهند ایستاد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برخی معترض هستند که چرا حداکثر سن برای جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۲۲ سال است، گفت: البته بیش از ۸۵ درصد پذیرفته شدگان این دانشگاه زیر ۲۰ سال هستند اما یک دلیل اخذ چنین تصمیمی همین تحولات سریع بین نسل‌هاست. باید معلمانی انتخاب شوند که بتوانند بچه‌های امروز را درک کنند. وی با تاکید بر اینکه شکاف اداری و شناختی بین والدین و معلمان با فرزندان و محصلان حقیقتی غیرقابل کتمان است؛ گفت: بسیاری از بچه‌ها پیش از اینکه چیزی یاد بگیرند ارزش آن از دست می‌رود. برای این تحولات باید چه برنامه‌ای داشته باشیم؟ وی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: این روزها دلمان برای مردم مظلوم غزه خون است که دانش آموزان آن‌جا در این ظلم بی سابقه تاریخی پر پر می‌شوند. اگر یک ماه آمریکا را تحریم کنیم و همه نخبگان غیر آمریکایی از آمریکا خارج شوند باید ببینید آیا از آمریکا چیزی باقی می‌ماند؟ تمام سرمایه این کشور از نخبگان کشورهای دیگر است. هر کشوری وظیفه دارد به هر طریقی که می‌تواند در حفظ نخبگان خود بکوشد. راهکاری که آمریکا برای جذب نخبگان دیگر کشورها در پیش می‌گیرد ناامید کردن آنهاست که «شما نمی‌توانید و نمی‌شود». نخبه واقعی باید به این مسائل آگاه باشد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای خبرگزاری عصر قانون محفوظ می باشد.