به گزارش گروه بین الملل عصر قانون، وبسایت خبری پاکستانی داون در گزارشی با اشاره به آمادگی پزشکان این کشور برای حضور در غزه نوشت: چندین سازمان غیردولتی پاکستانی برای کمک رسانی به غزه تلاش دارند که از طریق اعزام پزشک به این منطقه به مردم کمک رسانی کنند و تاکنون حدود ۲۸۰۰ پزشک برای این کار اعلام آمادگی کردند.
در این گزارش از زبان یکی از داوطلبان آمده است: ما تصمیم گرفتیم که کمکهای خود را چه به صورت افراد داوطلب و چه کالاهای امدادی، یا دارو و تجهیزات، جمعآوری و از طریق سازمان ملی مدیریت بلایای طبیعی پاکستان ارسال کنیم.
دکتر حافظ الرحمن از جمله ۲۸۰۰ پزشکی است که به دعوت یک سازمان غیردولتی به نام بنیاد الخدمت (AKF) برای حضور در غزه اعلام امادگی کرده است.
الرحمن به داون گفت: وقتی میشنوم که پزشکان غزه شبانه روزی کار میکنند و حتی وقت ندارند برای مرگ اعضای خانواده شان سوگواری کنند، احساس میکنم نمیتوانم تنها نظارهگر این مسائل باشم و باید کمک کنم. این پزشک نام خود را به سازمانهای پزشکان بدون مرز و کمیته بین المللی صلیب سرخ داده که بتوانند او را سریعتر به غزه برساند.
با این همه دکتر زاهد لطیف، رئیس بنیاد بهداشت و درمان الخدمت، توضیح داد که مصر تاکنون به داوطلبان پاکستانی برای ورود به غزه از طریق مرز رفح روادید نداده است.
وی توضیح داد: اگر هیچ شرایطی برای حضور در غزه وجود نداشته باشد، یک راه حل این است که به پزشکان اجازه داده شود تا یک مرکز بیمارستانی در مرز مصر و غزه، ایجاد و به فلسطینیهای مجروح اجازه دهند در آنجا درمان شوند. ما آمادهایم تا یک بیمارستان صحرایی ۵۰ تختخوابی را در هر جایی، حتی در مرز رفح راهاندازی کنیم، اما به نظر میرسد راهی برای دریافت مجوز وجود ندارد.
به گفته وزارت بهداشت فلسطین، بیش از ۲۰۰ کارمند مراقبتهای بهداشتی در غزه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدهاند.